Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z "Babciova" zločineckého klanu přežili jenom "Strach" (Tomasz Oświeciński), který je ve vězení, a "Cukr" (Sebastian Fabijański), který hledá nový způsob uplatnění. Tím se mu stane nelegální obchod s LTO (lehké topné oleje), kdy okrádá stát na DPH, což mu vynáší miliony zlotých. Něco takového však nehodlají policejní vyšetřovatelé v čele s "Majamim" (Piotr Stramowski) tolerovat a připravují velký zátah. Netuší ale, že proti nim pracují zkorumpovaní policisté a právníci placení "Cukrem". Na "Majamiho" hlavu je dokonce vypsaná odměna za likvidaci jednoho člena motorkářského gangu. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zase o něco lepší  Pitbull s opravdovým pitbulem jen v cameu.  Jak už název napovídá, tentokrát  půjde  hlavně o háravé feny... pardon, samozřejmě  o hádavé ženy.  Příběh je znovu spletitý, a to tentokrát až tak, že jsem jednu z hlavních postav chvíli považoval za dvě, ale ono to mám možná i správně.  "Cukr" byl totiž schizofrenik jak vyšitý a nejen díky jeho neproniknutelnému charakteru na mě Pitbull asi štěkal dosud v nejlepších tónech. Tentokrát  navíc už i zcela v erkově krvavém kabátku, kde se i před  otevřeným břichem či podříznutým hrdlem nikam neuhýbá.  Cynické, černočerné, vtipné (Strach se vrací!) a nemilosrdné. Poprvé za pět kulí. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Režisérů jako je Patryk Vega bývá jako šafránu a proto když se takový režisér do něčeho pustí tak to nese punc kvality a vznikají tak filmy u kterých mě ani jednou nenapadlo,že bych je měl po pár minutách vypnout.Ztráta času u tohoto filmového umělce nikdy nehrozí.Jeho filmy obsahují spoustu bojů mafiánů s policisty,postelové scény kombinované s partnerským sarkastickým humorem a plno dalších komediálních,vážných i absurdních scén,ale často zaměřené na realitu života.Polský režisér Patryk Vega má jednu neocenitelnou vlastnost a to tu,že obsazuje do svých filmů většinou stále stejné herce a tím pádem se chová jako velmi úspěšní lidé co si vytvoří kolem sebe dobře fungující tým a nemění často jeho složení,protože pro to není důvod.Samozřejmě i v tomto filmu z pitbullovské série bylo mnoho scén které mě rozesmály jako třeba když hlavní aktér přezdívkou "Cukr" řekne svému bodygardovi stojícímu u vodní nádrže ať promíchá návnadu pro ryby s vodou a on běží shánět vodu nebo rozhovor vyšetřovatele s vězněm:,,Jak se k vám do cely dostal ten papoušek"?,,Přistál na parapetu tak jsem si ho nechal"...Ve svých filmech nechává režisér pobíhat tupé hory svalů plnící rozkazy kostitřasů,ale to tak bývá občas i ve skutečnosti.Je vidět,že se v pitbullovské sérii a i v Kobiety Mafii sešla fakt sehraná parta lidí kteří vědí co hrají a pro koho hrají.Hrají pro nás. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega rulez again! Pitbull. Niebezpieczne kobiety je totiž opět skvěle načrtanou kriminální záležitostí se svižným scénářem a vrstevnatými postavami. Za zmínku zde také stojí syrově podávaná akční stránka, která celkový dojem ještě o pořádný kus umocňuje. Na závěr je dodám, že vážně upřímně doufám v další nekompromisní kriminálky od tohoto bezesporu talentovaného tvůrce. Skvělá práce! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kobiety boli skutočne nebezpečné vyše hodiny a mal som pocit, že pozerám geniálny policajný thriller. A ešte tá čerešnička že na "základe skutočných udalostí" tomu pridala. Výborné bolo aj prostredie, to poľské prostredie dýcha aj našou atmosférou, a tak sa nikto nediví, že mafia a korupcia je všade, vyznieva to dôveryhodne, najmä pri pohľade na skorumpovaných policajtov. Škoda záveru, vďaka ktorému verím, že tam bolo skutočného tak 10%. Príliš prehnané, človek prestáva veriť, že sa to naozaj stalo. Ale ako krimi v celku ušlo. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jde o obchody s lehkými topnými oleji a o krádeže DPH. Jeden z největších polských obchodníků kryje své aktivity prací u hasičů. Jeho milá skončila ve vězení za vraždu a má tam i svého nově narozeného syna. Ve vězení zažívá velké nepříjemnosti, její partner ji telefonicky podporuje, aby vydržela. U policie začínají pracovat další ženy, a i když jen stěží udělají fyzické testy, při samotné práci bývají tvrdší a nemilosrdnější než jejich mužští kolegové. Náhle se jeden z šéfů obchodů s LTO rozhodne nechat se zavřít do vězení a řídit své obchody odtamtud. Na jeho hlavu je totiž vypsaná odměna a klan motorkářů mu jde po krku. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Postava s přezdívkou „Cukr“ má autopark za desítky miliónů. Jedno z jeho aut – bílý Range Rover má českou registrační značku. (klukluka)

Reklama

Reklama