Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 1

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Malomestský, alkoholický a nezodpovedný policajt sa v jednu noc pripletie na nesprávne miesto a vďaka starej kliatbe sa stáva vlkodlakom. Rozhodne sa túto svoju novú stránku teda využiť a stane sa z neho bojovník so zločinom; tzv. WolfCop... Ďalšia príjemná vec z tohtoročnej várky retro hororov, aj keď tu ide bez okolkov skôr o odľahčenejšiu hororovú komédiu, ktorá keby nebola natočená modernou kamerou, tak by som možno aj uveril, že je z 80. rokov. Cítiť z toho nadšenie fanúšikov žánru, maska, vlkodlačia premena, gore i praktické efekty sú vydarené, no pokojne sa to mohlo odviazať aj trochu viac. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wolfcop jakožto hororová komedie působí sice průměrným dojmem, ale i tak má říz a neštítí se černého humoru, který se do takového filmu hodí. Hlavní postava Lou je nespolehlivý hňup, alkoholik a průšvihář v jedné osobě, což se vlastně nijak nezmění ani po jeho přeměně na vlkodlaka, vyjma snad jen krvelačnějšího chování, takže si nebere servítky se zločinci z městečka, kde žije. Celkově na mě film působil otrle a s(u/y)rově, což bylo podtrženo i výběrem drsnější hudby, která měla grády. Netradičně pojatý žánrový hybrid s klady i mínusy, které se ve výsledku vyrovnávají - tudíž čistý průměr. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororových komedií není nikdy dost, zvláště těch naprosto ujetých a tento kousek je toho zdárným příkladem. Nesmíte ho však absolutně brát vážně (protože ani on sám se tak nebere) a přistoupit na jeho „stupiditu“. Takže se pohodlně usaďte, nechte si po ruce nějaký ten alkohol, zapomeňte na předsudky a zcela jistě se vám dostane velká porce laciné (ale účelové) legrace. Pokud tedy máte rádi morbidní černý humor a nevadí vám, že hlavní postava je totální trotl. Jedno upozornění na začátek: „Pokud se ve vašem okolí ztrácí psy a kočky, NEJEZTE hotdogy!!!“. Přesně touhle hláškou začíná i tento film. Lowell Dean se s ničím moc nepáral, takže rozhodně nehledejte v příběhu nějakou hlubokomyslnou myšlenku. Tenhle chlapík se rozhodl naservírovat divákovi co možná nejvíce ujetého humoru (ala TROMA) a retro zábavy, což se mu v některých scénách skutečně povedlo. Jakmile se totiž uskuteční proměna ve vlkodlaka (ta byla docela na slušné úrovni), započne celá škála gore efektů, které jistě potěší nejednoho rýpala. No a nahota tu nakonec našla rovněž uplatnění. Ještě aby ne, když se tu objevila hned dvojice pěkných hereček. Svlíkla se sice jen Sarah Lind, ale její scéna z vězeňské cely potěší určitě nejvíce „zoofily“. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám rád příjemná překvapení a tohle bylo sakra příjemné překvapení. Svěží, odlehčené, vtipné, dobře obsazené a zručně natočené, zkrátka oddechové béčko jak má být. Líbila se mi pohodovost scénáře, který si neláme hlavu s nějakým složitým vysvětlováním nebo psychologizováním, prostě z týpka je najednou vlkodlak, všichni kolem něj včetně jeho to berou tak nějak stoicky a neřeší to, takže po městysu pak drandí vytuněným fárem "wolfmobilem" policajt v uniformě s obludnou vlkodlačí hlavou čumící z límce a s obrovskejma chlupatejma prackama čumícíma z rukávů, nasává vizoura a likviduje gaunery, občani ho normálně zdraví a nediví se, prostě pohoda. Fakt mám z tohohle filmu naprosto pohodovej pocit, pohodáři jsou i všichni herci, hlavně Fafard je sympaťák a ta jeho barmanská flundra se mi moc líbila, dokud... Ale nebudu spoilerovat a jdu hned na druhej díl. P.S.: Na plnej počet bylo finále přece jenom až příliš zhulený a příliš nízkorozpočtový, takže "jen" hodně spokojený silný čtyři. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože v rámci trashem šmrncnutého subžánru je to naprosto do pohody. V zásadě to může vypadat jako další konina, ale když se na to mrknu střízlivým okem, tak co... Má to velmi rozumnou minutáž. Parádní triky a masky. Děj vnáší nové prvky do vlkodlačí mythologie. Má to dynamiku a parádní atmošku osmdesátkových braků kterou podtrhuje solidní hudební podkres. Herci jsou tak akorát.... Z mého pohledu prostě dobrý.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)
  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)
  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)

Reklama

Reklama