Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 1

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (491)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako to napísať najvýstižnejšie....Jadro 2. Už dlho neboleli dialógy tak, ako pri Geostorme, čo je v ostrom kontraste s fajn vizuálnou zložkou a odsýpajúcim dejom. Nad množstvom klišé sa pomaly začnete zabávať, len bohužiaľ cítiť, že ich Devlin nepovažuje za ironickú hru, ale za neoddeliteľnú súčasť katastrofického žánru. Keď prídete na to, o čo v skutočnosti ide, začnete sa nad scenárom zabávať ešte viac. A keď máte countdown na záchranu sveta cca 10 minút a vy sa z toho 5 minút vybavujete s bratom, nepomôže ani chytanie sa za hlavu, musíte sa ísť po filme ožrať. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Milovníci filmových klubov dostali do rúk silnú zbraň. Pri ďalšej debate o tom, že Hollywoodska kinematografia stojí za prd, budú môcť od dnes využiť Geostorm ako príklad....a nebude sa im dať argumentovať.Kompilát všetkého čo sme 90. rokoch milovali a teraz by sme si pri tom od hanby skrývali hlavu od hanby pod vankúš. Je to neskutočné debilné ale aj celkom zábavné. Úsmev od ucha uchu. Síce škodoradostný, ale stále úsmev 6/10 ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Parádní já se bavil tenhle typ filmu můžu a tu 5 si to zaslouží, příběh supr herecké obsazení taky destrukce země působivá a celkem dost tam toho bylo i když musíte pár minut čekat ale tak už to většinou je jen je škoda že těch filmů je málo. Při některých momentech bych sice přidal na lepším záběru tornáda a podobně ale ne vždy to tak je každý film má své menší mouchy. Soundtrack nebyl špatný ale v takovém filmu si představují o stupeň víš a konec bych možná nechal tak jak to vypadalo že má být víc drama neuškodí. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Tohle má být ta destrukce, na kterou jsem se těšil? Z Geostorm jsme v podstatě všechno viděli už v traileru a z efektů tak navíc dostaneme snad jen hrátky na vesmírné stanici. Opravdu. Destrukce se tady odehrává pouze několik minut a zbytek času tak jen pozorujete státní spiknutí, které se ze zajímavého pátrání přetaví v hodně slabé rozuzlení. Efekty v Dubaji jsou navíc neuvěřitelně animované a já tak nakonec musím jít na 2 hvězdičky... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasik katastrofického žánru Roland Emmerich už katastrofické velkofilmy prakticky netočí a jeho druhý Den nezávislosti byla spíše katastrofa. Otěže tak převzal jeho vrchní producent a scénárista, který natočil film, který jako by natočil sám Emmerich. A jelikož si řekl, že čistokrevný katastrofický thriller by se asi moc neujal, zkombinoval ho s prvky úspěšné "Gravitace" a ještě přidal béčkovou, akčně špionážní zápletku o tom jak chce někdo díky počasí ovládnout svět. Vznikla z toho neskutečná bejkárna, s rozporuplnými triky, přepálenou akcí, která nemá cokoliv společného s realitou a hlavně je zde přísně zakázáno přemýšlet. Překvapivě však film jako zábavná blbina docela funguje, prakticky neustále se zde něco děje a ničení velkoměst mě ještě neomrzelo. Navíc stopáž není zbytečně přepálená, tak film nemá moc času nudit. *** Aktualizováno po druhém shlédnutí. Výše popsané platí, ale film je strašně ale strašně pitomý. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Nejdříve byl snímek pod záštitou Paramountu, ale nakonec se produkce ujalo studio Warner Bros. (filmsim)
  • Jerry Bruckheimer se k filmu jako producent připojil později a nařídil nákladné přetáčky za 15 milionů amerických dolarů pod vedením jiného režiséra - Dannyho Cannona. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno