Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 3

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (490)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $33,700,160Tržby Celosvetovo $221,600,160Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,822,890 Tržby za predaj DVD v USA $2,791,276║ No ty vole! Tak toto bola iná odvaha od Warnerov investovať prachy do takejto béčkovej blbiny. Ale zas idú v podobných šľapajách ako u Justice League takže moc nevybočili zo svojho trendu, neviem koho majú vo vedený ale potápajú sa ako Titanic. Tento počin nie je dobrý ani na béčkový video film za 10milionov fakt zlé, tupé a trikovo kdesi v minulom storočí. Herecky neskutočne naivné, scenár za pár centov. /10%/ ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se mi zdálo, že by Geostorm mohl mít i na 4*, protože tu nechybělo napětí, slušný námět a dobré herecké obsazení, které se postaralo spolu s celkovým provedením o příjemnou kosmickou atmosféru. Ke konci však začne vše jaksi výrazně pokulhávat, být moc proamerické, jednoduché, předvídatelné, rádoby emotivní... Průměrná záležitost, oddechovka a jednohubka za 3* s přivřenýma očima. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasik katastrofického žánru Roland Emmerich už katastrofické velkofilmy prakticky netočí a jeho druhý Den nezávislosti byla spíše katastrofa. Otěže tak převzal jeho vrchní producent a scénárista, který natočil film, který jako by natočil sám Emmerich. A jelikož si řekl, že čistokrevný katastrofický thriller by se asi moc neujal, zkombinoval ho s prvky úspěšné "Gravitace" a ještě přidal béčkovou, akčně špionážní zápletku o tom jak chce někdo díky počasí ovládnout svět. Vznikla z toho neskutečná bejkárna, s rozporuplnými triky, přepálenou akcí, která nemá cokoliv společného s realitou a hlavně je zde přísně zakázáno přemýšlet. Překvapivě však film jako zábavná blbina docela funguje, prakticky neustále se zde něco děje a ničení velkoměst mě ještě neomrzelo. Navíc stopáž není zbytečně přepálená, tak film nemá moc času nudit. *** Aktualizováno po druhém shlédnutí. Výše popsané platí, ale film je strašně ale strašně pitomý. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,Pavlíno! Zavolej Jirku! Po branky body vteřiny jede nějakej film s Batlerem! To musíme vidět!”. Přesně pro takovou tu televizní rodinnou sortu tenhle film asi je..Butler střídá poslední dobou jedno hovno za druhým, kde jsou časy Gamera to nikdo neví. Ta “katastrofa” nastane 20minut před koncem, ale pravá katastrofa byla, když jsem si tohle lečo bez vajec pustil.. jde vidět, že katastrofický filmy umí jen Roland. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

V první den, lidé budou mrznout, v den druhý bude země hořet a v třetí den, budou padat z nebe letadla. Strašně fajnový a pohodový film, nijak výrazně asi nepřekvapí, ale destrukce je hezká, přehledná a docela nápaditá. Film ale jinak má hrozně velké množství klišé a úsměvných scén, asi nejlepší je ta, jak Žerárd Butler surfuje po skle a ke konci se nebojí přinést oběť nejvyšší. Levelově je však asi to nejlepší, co se týče destrukce planety, ani to nepůsobilo tak moc hloupě jako u San Andreas, tam Skála použil své svaly, aby zkrotil nezbedné počasí. Ale konec je jeden z nejvtipnějších, co sem kdy viděl, u toho se nešlo nahlas se nesmát. Jo a pes to přežije, kočka ne. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Číně, USA a Spojených arabských emirátech. Točilo se od 20. října 2014 do 10. února 2015. (Yardak)
  • Geostorm: Globální nebezpečí byl hotový už několik let, ale kvůli nespokojenosti studia a následným vynuceným přetáčkám (a do etrému natažené postprodukci) se dočkal premiéry až v řijnu 2017. (ČSFD)
  • Jerry Bruckheimer se k filmu jako producent připojil později a nařídil nákladné přetáčky za 15 milionů amerických dolarů pod vedením jiného režiséra - Dannyho Cannona. (Duoscop)

Reklama

Reklama