Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Musíš se pořád na něco vyptávat ??" Tak to bude asi tím, že Filipa Marolda jako vždy parádního Jana Dolanského stihla profesní deformace, tedy kromě naprostého odkrvení mozku v rámci výpomoci pro něj samozřejmě přednějšímu orgánu, což však - Teď myslím tu profesní deformaci !! ;) - režijnímu debutantovi Zdeňku Viktorovi prostřednictvím rutiny rozhodně hrozit nemůže.. Přesto velmi dobrá Raluca vypadá jako malý žánrový zázrak, byť se tedy Viktora především definice noiru chápe snad až příliš doslovně, na což však Viktora i jeho snímek až citelně postrádá jakýkoli nadhled či sebeironii.. Navíc tam, kde třeba silně koukatelné (Ma)lvici Pachlové rozkošně evidentně přebývá, naopak téhle krimi (femme)fatálně schází kvalitní scénář.. A právě o tom je dnes vlastně český film převážně !! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Solidně natočený a zahraný libovolný díl průměrného krimiseriálu. Další česká snaha o žánrovou tvorbu dopadla hůř, než jsem čekal a hlavně hůř, než jsem si přál. A to jsem se docela dost těšil. Cynický detektiv Jan Dolanský se tváří natolik protřele, až ho postava femme fatale hravě utáhne na vařené nudli. Sebevědomý je i režisér, který se toho nebál a šel si vlastní cestou. Ocenit to dokážu, výsledek ale docenit neumím. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

37 %. Scénář, který měl být ukončen "zajímavým" vyvrcholením? Možná pro některé. Pokus o noir? Možná pro některé. Mě na tom dráždilo české obsazení. Nic z prvních dvou otázek jsem nedostal. Bylo to vlastně scénáristicky trapné. Vypadalo to jako určitý pokus z devadesátých let. Nepovedlo se. Během dívání se jsem si pokládal otázku: Fakt tomu ti herci věřili? Plus spatřuji ve faktu, že Malvína Pachlová se předvedla v poloze. v jaké známe Alici Bendovou - ve fyzické formě, nic víc. Těšil jsem se na Davida Novotného. Ale ten hrál jen podružnou roli. Příběh sám o sobě byl plytký, vygradujíc jen v závěru. Což já, vzhledem k okolnostem celého díla nejsem schopen přijmout. Hrát to začínající herci, snad... Ale na to bych se zase, ruku na srdce, nepodíval. Sorry, ale nic moc. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jenom blázen by si jako svou prvotinu zvolil erotický thriller. Viktora celkem riskoval, ale díky materiálu, který Pachlová měla možnost předvést bez oblečení, bude minimálně mužská část uspokojená. Nevyžádaná česká odpověď na Základní instinkt je správně zamotaná a díky rozumné stopáži jde o slušnou jízdu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Začne-li detektiv myslet pohlavním orgánem a má smysl pro správné načasování, tak to musí skončit průšvihem. A to přesto, že pokusům o spojení detektivky, sexu a tajemna odjakživa fandím. Jenže tady se kradlo, tedy spíše vykrádalo a to ve velkém. Ty lepší scény mají svůj původ ve filmových zaoceánských klasikách a ty původní zase nemají potřebnou šťávu. Ono zamícháno to nechutná tak špatně, ale kdyby se přitom trošku přemýšlivěji mixovalo, tak se z toho dalo vytlouct více napětí a možná i o kousek přesvědčivější badminton. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama