Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (612)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen zachází s každým filmem o kus dál (respektive, ehm, hlouběji) a tentokrát to na můj vkus bylo místy až moc daleko (hluboko). Jenže co naplat, pobavil jsem se určitě více než u Bruna a o něco více než u Diktátora a myslím, že jednou za čas ani takováto komedie neuškodí. Můj obdiv má Mark Strong, který do toho všeho šel. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zatímco u Diktátora jsem měl ze Sachy pocit, že cíl vzniku filmu jsou jen a pouze prachy, tady jsem ho neměl vůbec, tohle byla upřimná komedie v Sachově stylu, čili nechutnosti jdou do čela průvodu a humor, který by tě nenapad ani při pohledu na Ovčáčka. Překvapil mě Mark Strong, který dokázal, že vážně se rozhodně nebere a přistoupil na Sachův humor a jen díky tomu si užil sloní vystřík do ksichtu a další sexuální delikatasy. Film má malou stopáž, díky které prakticky nejsou k vidění hluchá místa, a jedou do tebe hlášky, nechutné, ale zábavné situace. Grimsby ti dá ulevit od těžkýho dne a pobaví, což je velmi kvalitná zábavná cenina, pro ty co nečekají od filmu řešení globálního oteplování. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se. Hodně. Opravdu hodně. Kdyby se mě teď někdo zeptal na přesnou definici guilty pleasure, byli by to právě bratři z Grimsby. Celkově bych to kvalifikoval jako Kingsmana říznutého Boratem...osobně. Sacha Baron Cohen si evidentně totiž dokáže obklopit "spodinou" kdekoliv na světě. A tentokrát je to sranda. Ze začátku mi akční sekvence Marka Stronga připadaly jako nějaká videohra, ale vlastně jsem dostal, co jsem čekal..potrhlou a značně labilní směsici přepálených gagů. Ačkoliv stále nechápu, že se tomuhle někdo takový upsal. Přirovnání ke Kingsmanovi bylo po kvalitativní stránce rozhodně řádně přestřelené, ovšem přesnější přirovnání tohoto špionského spektáklu asi neznám. Ano, je to fakt fakt fakt fakt špatné, ovšem pokud člověk hoví tomuto typu humoru a zároveň vypne mozek, věřím, že se může skvěle bavit :) PS : a má to potitulkovku...9/10...[9.3.2016_ČSFD projekce_Cinestar Černý most] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Och bože, Sacha Baron Cohen je naprostý génius. Málem jsem v kině umřel smíchy - jako už tolikrát u jeho předchozích filmů. Scéna se slony je něco neuvěřitelného. Na tom filmu mě strašně baví nejenom jeho skvělé filmové narážky, nepolevující tempo, překvapivá promyšlenost a odzbrojující nálož nechuťáren a velkolepých fórů, ale i to, jak vlastně jen tak mimochodem ukazuje, jak jsou všechny špiónské filmy strašný shity. Grimsby není pro každého, ale za mě naprosté nadšení a megazážítek z kina. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VÍTÁ VÁS GRIMSBY, SESTERSKÉ MĚSTO ČERNOBYLU… /// Můj brácha má prima bráchu, aneb vlhkej sen všech hooligans (zachránit svět? Hovno, vyhrát FIFA World Cup!) dostal konkrétní podobu – ksicht Sachi Barona Cohena! Mimochodem, ten se konečně ve fekálních zvratcích našel s Rebel Wilson (a sluší jim to!). Nechutnosti (připravte se na neuvěřitelně hnusácký gagy!) jsou uzemněný dobrejma (vobčas fakt skvělejma) perlama! Do toho akce, kterou Louis Leterrier zvládá i „z první osoby“. Cože? Dávám čtyři? Začínám si myslet, že „Rychle a zběsile“ se točí kvůli mně… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Během jednoho dne dokážu vysát chlapovi koule a mít natrhlou řiť od sloního ptáka. 2.) Mám dojem, že mi hrabe. Pletu se? 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Okrem Veľkej Británie sa filmovalo aj v Juhoafrickej republike, predovšetkým v okolí Kapského mesta. Na tomto mieste sa filmovali aj scény, ktoré sa odohrávali na fiktívnych MS vo futbale v juhoamerickom Chile. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte krátka scéna. (barborasara)

Reklama

Reklama