Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšom čase teen hororová komédia, ktorá má ambície zabaviť aj staršieho diváka. Šialené a uletené. Niektoré scénky sú tak bizarne hlúpe, až je to vynikajúce, mal som čo robiť aby som výbuchy smiechu držal ako-tak na uzde. Ale nie vždy sa to podarilo, napr. scéna s penisom mi ostane v pamäti hodne dlhý čas. Ešte šťastie, že máme skautov, poslednú líniu obrany planéty Zem. Lord Powell by mal zo snímku veľkú radosť. 80/100 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Skautův průvodce zombie apokalypsou zavání už jen podle názvu neskutečnou šíleností, kterou tento film bezpochyby je. Trojice skautských kámošů na život a na smrt se společně s blonďatou fešandou snaží probít hordou zombíků, přičemž jde mnohdy o vskutku kuriózní příhody plné krve, prostřelených hlav, ocucaných zadků a urvaných penisů. Ve výsledku jde o svižně natočených devedesát minut, během kterých se tvůrci opět nevyhnuli do očí bijícím klišé dialogům a scénám, ale to vem čert, jelikož jsem byl i přesto pobaven (a místy lehce zhnusen). Zkrátka film, který žánru hororové komedie nedělá až tak velkou ostudu a hodí se na zaplácnutí volného večera, ale kvůli pár lekačkám rozhodně nejde o žádnou oddychovku. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná teen jednohuka, která se sice bohužel neobejde bez pár trapnějších chvilek, jakmile ovšem začne hlavní trojice využívat své skautské dovednosti, je o zábavu postaráno. Herci jsou sympatičtí, gore je výživné a najde se zde i pár skvělých nápadů. Navíc to na mě dýchlo takovou tou atmosférou oddychových "prcičkových" komedií, které už se dneska tolik netočí. Prostě žádný zázrak, ale jednohubka jako dělaná pro nějakou kalbu, fungují tito skautíci na jedničku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama