Reklama

Reklama

Mel Gibson se ve filmu Blood Father představuje v roli bývalého člena motocyklového gangu "Hells Angel" Johna Linka, kterého právě propustili z vězení. Svobodu si ale neužije příliš dlouho - jeho 16letá dcera Lydie se dostane do problémů s drogovými dealery poté, co je namočena do krádeže špinavých peněz. Nevinná Lydie si na útěku před nimi neví rady, a tak se rozhodne pro zoufalé řešení - zavolá otcovi, jenž není jen motorkář, ale i bývalý opilec a narkoman. Ti dva se navíc řadu let neviděli a nerozešli se úplně v dobrém. Lydia však pod otcovou ochranou stále vidí svou nejlepší šanci na přežití. Když se tedy John rozhodne udělat po letech první správnou věc i za cenu možného návratu do vězení a své dceři pomoci, krvavá cesta může začít... (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (395)

POMO 

všechny recenze uživatele

Staromódny akčňák, ktorý celý čas drží v očakávaní poriadneho akčného finále, a ono sa nedostaví. Kalifornské púšte sú dobrým dejiskom, Gibson je držák ako hrom, holčina je sympatická a jeden sicario efektný, ale napríklad k Helgelandovej Odplate, sofistikovane gradujúcej postupným kráglovaním chuťovkových gangstrov, to má na hony ďaleko. Keď dôjde na lámanie kostí, je to chuťovka, ale z 95% je to o kecaní, zbližovaní sa a nemá to priliš mozog. Slabý scenár. [Cannes] ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Sakra ten bastard mně trefil......do prdele, do prdele, jak sem se sakra dostal do téhle situace ? Ještě před pár dny, sem byl v prdeli světa a tetoval tamější burany a najednou mi zavolá moje dcera, kterou sem tolik let neviděl a chce po mně pomoct. Jasně že sem ji kurva pomohl, je to moje dcera, prej je v totálním průseru a chce prachy, ale je na fetu takže ji musím udělat tvrdý detox, sice to bude těžký, ale co já taky už dva roky nepiju. Kurva, kurva, kurva !!!! Po mí dceři jdou zasraní mexikánci, policajti a ten děsivej bastard Sicario, do hajzlu ten zmrd vypadá děsivě a odhodlaně. Ale já nedopustím aby moji dceři někdo ublížil i když mně zradí moji bývalí parťaci. Stále je tu šance se z toho nějak dostat, stále je tu šance. No a sem tady a krvácím, a ten zabiják se blíží, ale já nedopustím.....aby moji dceři kdokoliv ublížil.....už...už je tady...... PS: Za prvé jestli chcete vidět děsivého mexického zabijáka v akci, dejte si tenhle film a né film Sicario, tam se v podstatě nic moc neděje. A za druhé film emocinálně neskutečně napjatý. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Zkurvené obsahy! Jeden se takhle těší jako kvadruplegik na podrbání na nose na staroškolského Sadroše v hustě Porterovské odplatové náladě a pak tři čtvrtiny stopáže musí otráveně čumět na nějaké posrané cestofilmové drama o tom, jak si vychlastaný helsendžlák vyjasňuje rodinné hovnoty se svou nesympatickou narkáčskou dceruškou a závěrem si jen tak mimochodem upytlačí pár nezáživných pokérovaných cigošů. Chápu, že kdyby do anotace místo Akční / Sryler napsali Psychologicky kýčovitá rodinná pičovina / Močopudné drama, posmrkalo by jim v kině sedačky jen několik opulentních hospodyněk a rozněžnělých bukanýrů, ale takto se jedná o zjevné klamání spotřebitele a mám teď sto chutí poštvat na Holý Úd ČOIku! Nicméně je to o půlku Rohypnolu méně narkoleptické, než když Mel balancoval na Hraně temnoty, a svým charismatem ta Rodinná pouta nakonec v mých očích domlel až k mimořádně hnusné, oslizlé a smradlavé trojce. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson žije a pořád ještě umí hrát Mela Gibsona, třikrát hurá. Trochu Mad Max, trochu Martin Riggs a samozřejmě i ten drsňák z Odplaty... jen je mu tedy už asi devadesát, což mu jen nabrousilo hrany, takže už se nesere vůbec s ničím. A vlastně u toho s tím svým civilně hraným buranstvím vypadá i přirozeněji než Liam Neeson. A nesere se s tím ani režisér, což je pro jednoduché akční béčko více než příhodné, začátek zápletky vypadá sice jako hluboké rodinné drama o hledání cesty otce k nezdárné dceři, ale na tohle se tu fakt nehraje. Radši rozšmelcovat pár mexických gangstas na krvavé bifteky, sarkasticky to ohláškovat, a s brokovnicí v ruce jít rozstřílet na kusy další kus středozápadního vidlákova. 7/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že se mně bude Mel líbit víc než jeho dcerka herecky, tak na to jsem mohl dopředu klidně vsadit klobouk. Ale že se mně šedesátník Gibson bude líbit víc než šestnáctka Erin i vizuálně, tož to bych ten klóbrc prohrál natotata. Docela fajn nástup, jenže to měli naši proti Kanadě taky a dostali šestku. Mel to nakonec jakžtakž dorval, ale mám pocit, že film dostal název podle toho, kolik sil tomu musel obětovat... ()

Galerie (104)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama