Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je na tom vidět,že původně v tom měl prsty Universal.Taky je na tom vidět,že je to filmek,kterej by asi se svym spíš vizuálem z konce dvacátýho století v kinech moc penízků neposbíral.Přitom je to v první půlce výborný mysterium,v druhý akční blbůstka.Navíc to má i slušný obsazení.Početl jsem si v komentářích s odpadem,a vážně je nutný,aby sem psali lidi,kterejm mánie a láska k filmu nic neříká.Bavil sem se fakt hodně.80%. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Boj s tajemnými silami, ve kterém mírně otřepaný děj nahrazovala úžasná vizuální stránka. První půlka takhle dokázala fungovat téměř dokonale, ale pak to začíná lítat nahoru dolů, z hlavního hrdiny je kutil Tim Taylor a věty jako "tak chlapi, jdeme na ně" působí úsměvně. Kdyby se druhá půlka nerozsypala, mohl tenhle scifi thriller s hororovými prvky mířit hodně vysoko, takle jsou to hodně silné tři pecky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tohle bude herecky nezajímavé, ale právě herci ukázali, že i s béčka s nijak valným příběhem se dá udělat hodně koukatelný film. Dobře, mohou za to herci a také trikoví specialisté, protože po téhle stránce snímek funguje skutečně dobře a na scény se velmi dobře kouká. Doladit příběh a bude to parádní. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Škoda len, že sa spoločnosť Universal tohto diela vzdala a nechala ho uviesť Netflixom, čím sa snímku zamedzila cesta na veľké plátna po celom svete, kde by vynikla jeho veľkoleposť. No čo už, TV sa stáva priveľkým konkurentom, získavajúc si veľkých tvorcov a hercov viac, ako kedykoľvek predtým a strieborné plátno suší. Celková remeselná úroveň filmu je pridobrá pre malú obrazovku a akcia tu tak zaniká. Síce len priemer, ale slušný. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vojenská hororová sci-fi. Škoda toho až příliš pomalého a nudného začátku, který diváka moc nenasměruje, kudy se bude film ubírat, a tak je nutné postupně odhalovat, že o ty válečné scény, nakolik jsou dobře natočené, ani tak nejde. Myšlenka je zajímavá, upozorňuje i na legendy o nešťastných duších lidí, které zabíjí válka, což je zde vlastně nakonec dovedeno ad absurdum na druhou - ten myšlenkový přesah je zde naznačen decentně, jen ťukne, ale je funkční. Nesoustředil jsem se na fyzikální a technické možnosti/nemožnosti, protože o ty zde nejde. Důležitější je zamyšlení, co vše války po celém světě přinášejí lidem - a co jejich duším. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno