Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizoda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (143)

Kokos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hru jsem nehrál, takže k látce přistupuju s čistým stolem. Zatím mi to připadá, jako pozdější série Walking dead (dřívější série WD fungovaly lépe, než tohle). Je tam dost vaty, a charakter Ellie je mi dost nesympatický. Nějak prostě neumím uvěřit tomu, že holka, co vyrostla v postapo světě plným vražedných Houbolidí, bude takhle "easygoing" a lehkomyslná. Ale možná je to jenom mnou. Věnuje se to především budování vztahu hlavních protagonistů a tomu, co mě fakt zajímá, tedy fungování Houbolidí, se seriál skoro nevěnuje.  Sledovat budu dál, páč jsem fanoušek žánru... snad to poleze nahoru. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda je to dobrá, ale přes něco jsem se nemohl přenýst. Já chápu, že Joel nemůže, nebo nemusí bejt zabiják jako ve hře, ale když tam venku řádí Runneři, Clickeři, FEDRA, nájezdníci a uskupení lidí, co se snaží za cenu života přežít a v minulém díle zanechal Bill vzkaz, ať si vezme Joel všechno co potřebuje a na zdi měl desítky ručních zbraní, samopalů, brokovnic, pušek na dálku, granátů... A Joel si vezme Carabinu s pomalým přebíjením co se zasekne...  Blbosti řeším co? Nějak jsem se přesto nemohl přenést. Zrovna ve filmu, ve hře, ve světě, kde je každá kulka i zbraň vzácná. ()

Reklama

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po minulém dílu jsme zase v pořádném drivu, scéna v autě úžasná, jsem rád že jí udělali identicky podle hry. Nová smyšlená postava Kathleen asi zatím v pohodě, jen mi teda přišlo že neumí projevovat emoce, byla trošku jak NPC. Je vidět že Joel začíná mít k Ellie city a konečná scéna při usínání byla boží. A konec dílu jsem trefil úplně přesně, bylo mi úplně jasný že díl bude končit setkáním s Henrym a Samem, klasickej bait na další díl, akorát je asi škoda, že to není jak ve hře, tam to bylo akční. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ellie našla něco, co se jednou bude sakra hodit. S Joelem si (sama má ostrý jazyk) zrovna moc nepokecá, nicméně společné putování se zvrtne v Kansas City, ve kterém nejprve nedobrovolně zaparkují ve výloze bistra a následně se stanou štvanou zvěří. Dojde i na jejich drobné sbližování. Na scéně je i respektovaná vůdkyně Kathleen, uvidíme, jak (ne)černobílou postavou bude. Opatrnou radost můžou mít po téhle epizodě i diváci, kteří se těšili především na akční souboje: ať už mezi přeživšími nebo s originálně vypadajícími infikovanými. Ač ze začátku s výhradami, britská herečka Bella Ramsey si mě získává čím dál silněji. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cestování po zdevastovane zemi je fajn..začíná se vyvíjet i nějaké to pouto mezi Joelem a Elli..bohužel se mi ale zdá že producentum začíná docházet dech..cekal jsem uplne jinou akci jako ve hře..tady jeden konflikt ani zbraně žádný si neseberou ..zadnej klicker nic.. Doufám že se to trošku rozjede. 55% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Joel (Pascal) musí Ellie (Ramsey) pomôcť preliezť malým okienkom, aby mohla otvoriť dvere z druhej strany. Túto hernú mechaniku hráči poznajú, pretože Joel by mal Tess a Ellie vyzdvihnúť na vysoké miesta, aby mu mohli zhodiť rebrík alebo nájsť alternatívnu cestu. (molcan2)
  • Craig Mazin zistil, že Joelovo (Pascal) rozhodnutie dovoliť Ellie (Ramsey) použiť zbraň dokazuje jeho dôveru v ňu a považoval to za "najotcovskejší moment, aký kedy zažili". (molcan2)

Reklama

Reklama