Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (243)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Imbecilna zapletka, mizerny casting, otrasné zbesilo zostrihane bitky, nudne prestrelky. Proste hrôza. Len vdaka solidnym nahanackam, ktore su natocene celkom prehladne je to o chlp lepsie ako nepozeratelna trojka. Ed Skrein ma nesral ale ani zaroven ma vôbec nezaujimal rovnako ako vsetky ostatne postavy az na sympataka Stevensona. Vysledok je uplne zbytocny film. Som zvedavy kolkych dalsich restartov sa este dockame. 3/10. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Proti všetkým očakávaniam nový Kuriér nie je úplná sračka. Škoda, že tam nehral Jason. Lebo jeho absencia bola najväčší problém. Inak film viac menej ťaží z zavedených motívov predošlých dielov. A napriek tomu že sme to už videli, funguje to znova. Respektíve tak trochu. Vo filme je najlepší Ray Stevenson. ktorý si uvedomil, že nehrá v žiadnom hite, a bez výraznej námahy zahral najzábavnejšiu postavu filmu. Akcia je prekvapivo dobrá. Áno iba dobrá. Veľa mohlo byť vylepšeného. Ale aspoň audi predvedie dobré divadlo. Či už na letisku alebo s hydrantami. A Ed sa celkom snaží v bitkách. Občas to funguje. Občas vytiahne nejaký dobrý ťah z krav maga. Občas to nefunguje vôbec a chce sa mi plakať. Dej je svižný. Stále sa niečo deje. Dávam 55% a tri hviezdy. Čo je priemer. Ale oveľa viac ako som čakal. Lepší casting a prihodiť 10 mega. Máme super akčnú jednohubku. Takto šedý priemer. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Akce 7/10/// PLUS: Ray Stevenson, akční výplach, nebo-li oddechovka, nad kterou nesmíte přemýšlet, nenudil jsem se, pěkný ženský čtyřlístek byl fajn na pohled MÍNUS: pro mě již třetí tvář Kurýra a určitě nejméně charismatická (i seriálový Chris Vance je o dost zajímavější), Ed Skrein se spíš hodí na role záporáků než nabušených sympaťáků (proto asi ta role v Rebel Moon)./// Shrnutí: Nechápu proč to je restart, když ten film žádný restart nezpůsobil. Naopak to první Kurýr způsobil start nejen Jasona Stathama, ale i akční podívané na monitoru (psal se rok 2002). Nicméně pořád budu tomuto filmu nadržovat a i když je to ve všech směrech spíš akční průměr, tak jako oddechovka bez návaznosti na předešlé filmy je vlastně docela koukatelný./// Celkem 70%/// ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama