Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (244)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

JESTLI MÁTE RÁDI SPOMALOVAČKY, TAK TENHLE FILM SI FAKT UŽIJETE! Horší už jsou snad jen ty nesmyslné FLASBACKY! Kam čert nemůže nastrčí ženskou... No tak proč neudělat podle toho celí film? Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Velmi průměrný film, velmi špatný scénář.... otřesný Casting. docela dobré po trikové stránce... některé akce prakticky i neproveditelné. Třeba scéna z terminálem, tam ten dopad ani není, protože se tam to auto LOGICKY NEVEŠLO. Kromě toho Skrein byla opravdu špatná volba... kdy prakticky po celou stopáž sledujete jeho naprdelkovanej face.... křivé a žluté zuby, navíc to jak se pořád kření a ta rtěnka? Jako omlouvám se, ale u filmu kde převládají pánské rtěnky nad těma dámskýma... to prostě nemůžu brát vážně. Navíc ten strašně klišovitý scénář ... který je tupější než plocha ůhlu. Ženský auta... celkem solidní bitky a velmy podprůměrný záporák který prakticky hraje tu vedlejší roli slepého z houslemi. Ale to je tak asi všechno. Jestli od toho čekáte snad něco víc, pusťte si raději kulervoucího invenčního AGENTA47. tohle nemělo smysl ani házet na papír.. Jestli tohle měl bejt Restart... tak to se netěším na další podprůměrné pokračování které bohužel vzniknou... Známe frantíky a jejich pokračování. Opravdu špatný vtip. Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Proč film vidět? Akční scény: 1) Drsný Úplněk, 2) švandovní Ranwey, 3) Ostrá párty na jachtě ... Závěrečná myšlenka? Jestli se úvod filmu odehrává v roce 1995 a pokračuje dál o 15 let později. Kolik je vlastně Frankovy let, když hlavnímu záporákovy je tak 30 už tehdy? Nehodil by se sem tedy spíš vážně Frenk? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč měl Luc Besson za potřebí restartovat Kurýra. A ještě jenom formálně. S původním Kurýrem totiž tenhle restart nemá skoro nic společného. Hlavní postava je otřesná a příběh je neskutečná kravina. Doteď jsem například nepochopil, z jakého důvodu se kolem kurýra neustále točily ty tři holky v blonďatejch parukách. Přitom akce a bojové scény docela ušly. Sice jsou strašně přepálený, ale ne natolik, jako u druhého a třetího dílu původního Kurýra. Představte si jakoukoliv automobilovou honičku v herní sérii Need For Speed a pochopíte, jak moc přepálené jsou. Všechno ostatní je ale céčkovej průser. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasická bessonovka. Dejovo neuveriteľná blbosť, akčné scény rutinné, herecký príšerné. Z pôvodnej trilógie som nevidel ani jeden film, ale mám pocit že aj ten Statham strašne chýbal.Videl som to pred 3 dňami a jediné čo si pamätám bolo, že som sa uchechtával na scénach. ktoré mali byť dojímavé 4/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $16,029,670Tržby Celosvetovo $72,629,670Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalšia povrchná akčná výplachovka od Bessona, nič nové sa v tomto prípade nekoná ale nenudil som sa, celkom dobre to odsýpa, nakoniec som to ale prežil bez újmy čo som nečakal, tak dávam rovný priemer /50%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama