Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám dost problém. Je to remake nebo pokračování? Pokud pokračování, proč hlavní záporák vypadá stejně jako ten v původním filmu. Pokud pokračování, tak se ptám proč? Film má neuvěřitelně špatné a nesympatické (ne)herce. Nikdo ve filmu neumí pořádně bojovat a když už v něm jednu ze zásadních rolí hraje profík v MMA, bojuje jak máslo, jen aby neublížil hlavnímu hrdinovi. Bojové sekvence jako takové jsou nudné, bez nápadu a špatně natočené a překvapilo mě, jak může někdo v době filmů jako Raid nebo Ong-bak, natočit bitky, které vypadají hůře než ve filmech z 80. let. Celkově jsem chtěl film po 15 minutách odpálkovat s 1* a pustit si něco pořádnýho. Pak se ale objevil Van Damme a já se v tu chvíli naladil na příjemnou nostalgickou vlnu a vyloženě si užíval všechny tréninkové sekvence. Takže ve výsledku, to taková mizérie vlastně nebyla a docela sem si film i užil. Na jedno podívání celkem neškodné. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

v 90. tkách byl Kickboxer hit a bojovka mého dětství, na remake jsem byl zvědav, trailer působil vydařeně, bohužel příliš se to nevyvedlo. Hlavní hrdina nemá dostatek sympatii, Van Damme mi zde vůbec neseděl a přišel mi být otravný, jediný Bautista je super, akorát souboje nemají dostatečné grády, je zde sice dost střihů, ale kamera naštěstí neuhýbá, takže to až tak neotravuje, ale divák necítí ten drajv a surovost, jak při jiných akčňácích, takže ani nefandí a souboje neprožívá, což je škoda. Nenudil jsem se, v pohodě se dal film zhlédnout bez pauzy, ale v dnešní době tohle neustojí ani omylem. 50% ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Sakra kolikátý tohle je už díl? Je jasný, že na starého dobrého stále ve formě zběsile kopajícího Van Damma to nemá. Do hlavní role se moc ten slaďouš nehodil, ale budiž. Dave Bautista výborně vybranej záporák ten má na to ksicht a přirozenej respekt, jak dělanej. Co se týká samotných soubojů byly vcelku fajn, ale finální souboj s Davem byl přitaženej za vlasy, pač když ho slouží minimálně 10x na zem po řádné sadě úderů a on se vždy zvedne a Dave lehne jen cca 3x a má dost přitom je to namakaná vazba, jak hrom, tak to mi hlava nebere. Je průser, že u těchhle filmů je to vždy takhle dané mstící se brácha musí vždy vyhrát. Legendární taneček Van Damma na konci pobavil. Dávám 40% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal, že mě už tohle téma neosloví, přesto trénink mě bavil víc než ty fighty co tam byly.. a proč doprdele PROČ to je "Remake" když to mohlo být v klidu pokračování.. puvodní herce tam dostali TAK PROČ ZNOVA PŘÍBĚH SLOANOVIC BRATRŮ..proč znova TONG POE?? Líný skurvený scénaristi vymyslet novej příběh, okopčim ten starej. Filmová problematika dnešní doby.. nikdo už nemá napady. Jdete do hajzlu. Trénink a JCVD (i když mi je ho líto) jediný věci co chválim. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Jako bojový choreograf na filmu pracoval Larnell Stovall. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Supoj Khaowwong. (Rominator)
  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama