Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (769)

silentname 

všechny recenze uživatele

Feel good film, ktorý skutočne v človeku nakopne veľa príjemných pocitov a za všetko vďačíme skvelému Robertovi De Nirovi, ktorý v tomto filme absolútne vládne a ukazuje obrovskú dávku ľudskosti, ktorá dnes mnohým ľuďom chýba. Rovnako skvelá je ale aj Anne Hathaway ako veľká workoholička, no možno sa v nej skrýva oveľa viac než si na prvý pohľad myslíme a vnútri sa viac ukrýva nešťastná žena, ktorá sa nevie s niektorými problémami popasovať a uteká pred nimi k práci. Musím povedať, že tá dávka úprimnosti ma opäť (ako tohto roku už pri niektorých filmoch) opätovne presviedča a sledovanie som si maximálne užíval. "The Intern" je pre mňa vynikajúci film, ktorý si určite svoje divácke pódium nájde a myslím si, že je to len dobre. Takýchto filmov je potreba viac. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

To opravdové jádro filmu a to nejlepší v něm uvidí jen člověk, který je/ byl v kůži postavy Anne Hathaway. Ten stres, tlak a věčné nestíhání je skoro hmatatelný přes televizní obrazovku. Trefa do černého a v rámci odlehčeného amerického filmového popíku zřejmě vrchol roku. Dechberoucí interakce mezi Hathaway a De Nirem. Škoda slabšího finále. Emoce se konají totiž uprostřed, když to není chtěné, ale bezprostřední. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie žeby Stážista nemal niečo do seba, jeho kvázi nedejovosť, nevyhrocovanie konfliktov a relatívna neuzavretosť dejových línií sú dobrými krokmi. Lenže okrem hlavnej dvojice tu niet žiadneho viac ako jednorozmerného charakteru, všetci musia spĺňať charakterizáciu postáv vhodných do zameniteľného instantného lifestyle - filmu. Všetci nerdi vo firme nie sú na facku, ale skôr na "poriadnu kopačku", zle napísané postavy ani nemôžu byť sympatické a tu som nedokázal rozchodiť skoro žiadnu scénu s Julesinými kolegami. Film to mohol byť ale dobrý, pretože scenár je myslím zvládnutý a nápad je originálny, ale akési polo-instatné spracovanie, kde musí byť všetko vo vizuáli maximálne naleštené, toho veľa hatí. 50% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě okouzlil, mluvil mi z duše a současně mě donutil k zamyšlení v souvislosti s prací v dnešní době. Pro mě osobně jedna z nejlepších rolí Roberta de Niro a totéž platí pro Anne Hathaway, oběma to nesmírně sedlo a vytvořili fungující dvojici. Úsměvný i dojemný příběh, u nějž bych stopáž klidně protáhnul o další hodinu. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to uchopilo za lepší konec, mohla z toho být dobrá komedie. Takhle to byla jen neškodná blbost. Jediní De Niro a Hathaway byli OK, zbytek hereckého obsazení jako kdyby vůbec nevěděl, co dělá. Hathaway hraje moderní mamču-podnikatelku, která nemá čas ani na to, aby si pořádně vytřela zadek, takže když přijde do její firmy De Niro jako stážista v důchodu s dlouholetými zkušenostmi, pomalu jí začne docházet, že pro ni může být přínosný. Pro nenáročné diváky zaneprázdněné životem, kteří si potřebují jednou za čas odpočinout a vypnout mozek je to vlastně ideálka. Bohužel logika si tady bere dovolenou, takže náročnější divák si nejspíš bude klepat na čelo. Spoust scén je úplně zbytečných, chybí jakýkoliv humor a jediné pozitivum byla asi minutová scéna, kdy De Niro vzpomínal, jak pracoval ve stejné budově, kde teď sídlí firma Hathaway. Naopak fat, že De Niro kývnul na tuhle roli mi nenechal spát. Taková legenda a tady je ponížen na bodrého staříka, který musí hrát po boku hereckých prken. How mighty have fallen. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 75,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 194,8 mil. (NIRO)
  • Scéna, v ktorej Ben (Robert De Niro) hovorí, že dokáže povedať všetko, čo o ňom niekto potrebuje vedieť za 10 sekúnd, v skutočnosti trvá asi 13 sekúnd. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno