Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie žeby Stážista nemal niečo do seba, jeho kvázi nedejovosť, nevyhrocovanie konfliktov a relatívna neuzavretosť dejových línií sú dobrými krokmi. Lenže okrem hlavnej dvojice tu niet žiadneho viac ako jednorozmerného charakteru, všetci musia spĺňať charakterizáciu postáv vhodných do zameniteľného instantného lifestyle - filmu. Všetci nerdi vo firme nie sú na facku, ale skôr na "poriadnu kopačku", zle napísané postavy ani nemôžu byť sympatické a tu som nedokázal rozchodiť skoro žiadnu scénu s Julesinými kolegami. Film to mohol byť ale dobrý, pretože scenár je myslím zvládnutý a nápad je originálny, ale akési polo-instatné spracovanie, kde musí byť všetko vo vizuáli maximálne naleštené, toho veľa hatí. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Milý film pro ženy. Vše je tam takové příjemné, konflikty se řeší v podstatě samy a na nějaké velké drama nedojde. Což je fajn, a přesně dle zadání. De Niro je sympaťák ze starý školy, Hathaway je taky fajn, jen ten její manžel je nesympatickej vocas. Když máte náladu na něco nenáročného, Stážista skvěle splní účel. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Očekávaná nuda se nenaplnila, tohle je nejmilejší komediální překvapení roku 2015. Vdovec a zkušený pracant De Niro nastoupí jako internista do rostoucího startupu, kterému šéfuje na svém kole a stále nestíhající Anne Hathaway. Setkání naprosto rozdílných generačních pohledů (dnešní moderní IT svět proti "staré škole") mírně kritizuje současný směr pracovního vytížení a hlavně jde komedie až k jednotlivým charakterům a dokáže na necelých dvou hodinách nejen vtipně pobavit, ale také donutit k zamyšlení za honbou za růstem (často na úkor rodiny/přátel/kvality...). Tenhle pohled na moderní životní styl má hodně do sebe... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 75,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 194,8 mil. (NIRO)
  • Anne Hathaway (Jules) měla v době natáčení krátké vlasy, které si nechávala zastřihávat už od natáčení filmu Bídníci (2012). Ve filmu tak herečka nosí dlouhou paruku. (VERA)

Reklama

Reklama