Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

S filmem mám několik problémů. První je ten, že nemám rád až moc brutální násilí k ženám. Čehož se tu dostává poměrně dost. Ten druhý je ten, že nevím co si o Everly myslet. Jednou Salma pokosí všechny kolem jako prd, jindy nevím jestli zrovna nechytne hysterák. Prostě tak nějak nevím co tý postavě věřit. Ale možná právě to byl záměr. Film je poměrně dost krvavý což nevadí, ale někdy je to až moc kýčovitý. Neskutečně vyhrocené scény střídají až šíleně humorné. (Bonzaji míček) Občas mi to celé přijde jak kdyby to bylo někde na půl cesty a nevědělo zda na sever nebo na jih. A abych nezapoměl Salma je furt kus! 60 procent. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„EVERLY- 50 TISÍC ZA MRTVOU…“ /// Zabijácký divadelní představení, ve kterým se snažej dostat ze Salmy to nejlepší. Vizuálně (a navíc) i herecky. Sexy béčko, který to nepřehání s věrohodností, ale vo to víc všechno dohání krví a hnusem. Nečekejte zázraky, jen solidní jednohubku o pokoji plným mrtvol, ve kterým matka a dcera řeší rodinný záležitosti. A tak zamrzí jen to, že se se týhle akční kraviny nechopil týpek, co má podobný kusy v krvi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co se stane, když pejskovi hodím místo míčku granát. 2.) Jedna z děvek začíná chytat divný manýry. Mám se bát? 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lynch rozjel těžkou grindhouse jízdu, ale místy to vypadalo, jako by si s ní nevěděl rady. Parádní momenty, které mohly patřit k žánrovým vrcholům vzápětí devalvovaly ty slabší, což platí zejména pro tupé dialogy, kterých tu bylo neúměrně moc a zbytečnou rodinnou linku. Ale pokud film zůstával v akční rovině, tak bylo vše v pořádku, notabene když je Salma pořád takový kus. Na konci jsem byl relativně spokojený, ale ten pocit, že pokud by se námětu chopil někdo zkušenější, byla by z toho bomba, zůstal i tak. 60% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pominu-li pár opravdu nezapomenutelných scén, a tím párem myslím opravdu dvě, tak nám z toho vychází lehce nadprůměrná venezuelsko-mexická telenovela s argentinskou koprodukcí a jihokorejsko-japonským kástem. Vysloužilá mexická šlápota s tetováním yakuza se celej film snaží dostat lóve ke své malé Mejsi. Ale jelikož a protože je už čtvrtej jár zašprajclá v bytě 6E, kterej vlastně není 6E, ale 4E, protože na konci jsou vidět z celýho baráku od spoda jen čtyři okna, tak požádá svou mamá, aby jela do sedmýho nadstřešního neexistujícího patra, který tam kurva fakt je. Ale to je jen takový malý fópá.....Měl bych hlavně zdůraznit, že každá takováhle šlápota je profesionálkou na zbraně a boj z blízka, kterej samozřejmě nastudovala na Discovery čenlu za dlouhých zimních večerů, kdy se kluci z yakuzy raději nechali bodat paličkama do zad, místo prznění vyžilé coury. Jednou ze dvou fakt špekozních scén zůstává šou pana sadisty, samozřejmě až do konce. Zbytek stojí za dvě pí....pískací lízatka z lídlu, který pro změnu neumí pískat. Takže vám jen zalepí hubu cukrem, ale nějakej větší zážítek nedokážou propůjčit. Stejně jako tahle spektakulární telenovela. 35% P.s.: schválně jsem to nacpal všechno rádoby smyslně do sebe, jakože to o něčem je......není ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama