Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost akční a i celkem dost krvavý a brutální, ALE Salma Hayek není zrovna můj typ, takže péro z ní mi zrovna 2x nestálo, občas mi některé scény přišly dost komický a nereálný ( u jiných akčních filmů by mi to nevadilo - nevím proč zrovna tady jo ). Každopádně pokud si vzpomenu, tak si tohle pustím na ŠTĚDRÝ DEN :o) ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jediné,co je na tom filmu dobré,je úvodních asi pět minut,které slibují drsnou podívanou....potom už to nezachrání ale ani sexy Salma,nad jejíž super prdelkou a kozama by se daly vést sáhodlouhé úvahy nad photoshopem..akce tady prostě negraduje,přichází a zase odchází,jak se jí zrovna zlíbí..prostě hovadina...............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Roberta Rodrigueze za posledních 15. let, bohužel ho netočil Robert Rodriguez.Nahuštěný akční béčko a jasný překvapení začátku roku 2015, těch iritujících 55% nemůžete snad ani myslet vážně.Jasně, film je doslovný výřez hned několika kultovek, Everly je vlastně mix Kill Billa, Oldboye, Thursday a hodně dalších Grindhouseových pecek, ale naprosto skvělej.Černej humor protkanej brůtální a skvěle natočenou akcí.Celou stopáž sem se slastně usmíval a místy se nehorázně řechtal, při aportování jsem asi vzbudil půl baráku.Nejvíc mě rozsekala Salma Hayek, nikdy jsem jí nijak zvlášť neobdivoval a nidky mi nepřišla tak strašne sexy, jako v Everly.Ty vole ta ženská prostě dozrála to ultimátní milfnosti a nad jejíma prsama a zadečkem se prostě postaví, teda pozastaví asi každej normální chlap.Sledovat ultimátně sexy nabíječku jak 92 minut porcuje zástupy komparzistů bylo prostě báječné.Odpustím tomu i místy příšerně patetické dialogy.Everly je prostě perfektní a efektivně natočený plagiát známějších filmů.Těch 55% bych vám aportoval víte kam.80%. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevim co napsat.Vzpoměl sem si na film Gauneři od Tarantina,a ten mě nijak nenadchnul.Ani tohle mě moc nedostalo,taková legrácka v amatérskym hávu.Víte co,když mě film nasere,popsal bych padesát řádků,a nebo mě něco nadchne,a chrlim superlativa.Tady ale nic.Takže se budu opičit.Dvě hvězdy za film jako takovej,jedna za krásně rajcovní Salmu.A pryč s tim.50%. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)

Reklama

Reklama