Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost akční a i celkem dost krvavý a brutální, ALE Salma Hayek není zrovna můj typ, takže péro z ní mi zrovna 2x nestálo, občas mi některé scény přišly dost komický a nereálný ( u jiných akčních filmů by mi to nevadilo - nevím proč zrovna tady jo ). Každopádně pokud si vzpomenu, tak si tohle pustím na ŠTĚDRÝ DEN :o) ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

No jasně, samoúčelná krávovinka. Na úplně první pohled by člověk řekl, že se jedná skoro o fan film. Ale na fan film tu fungují emoce a jejich kombinace s akcí až překvapivě dobře. Vlastně je to celé až překvapivě soudržné, žánrově vyvážené a dobře natočené. A dohromady je to až nečekaně zábavné. Sakra, málem jsem zapomněl na Salmu! Už někdo zmínil, jak fantasticky na svůj věk vypadá?! Asi zmínil, že? A že když se ke konci tak lišácky usmála, vypadala na třicet? Už končím... Jasně, není to tak vymazlené a dobře napsané jako třeba Odplata, ale který film je, že? Za tu živost a nápaditost ale musím dát zcela subjektivních pět. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla paráda. Jeden pokoj, spousta zbraní, mrtvol, zabijáckých šlapek, úchylných japončíků, cákající krve, černého humoru, a nad tím vším Salma Hayek, která té zábavné blbině dává tělo i duši způsobem, který nikoho nemůže nechat chladným. Už dlouho jsem se tak dobře nebavil a to vlastně jen jedna sexy samoživitelka řeší takové ty běžné rodinné trable s matkou a hlídáním dcery. Možná je to tím, že je řeší v ujeté, téměř nonstop akční jednohubce, která si nedělá hlavu s logikou, okázale kašle na věrohodnost a vypadá jako hyperaktivní kříženec řeznictví a Tarantina s Millerovým Sin City. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem si říkal, no to bude ale pí*ovina, a ona taky je, jenže v tom dobrém slova smyslu. Tohle je film u kterého musíte naprosto vypnout a sledovat, co vše se na obrazovce děje. Je to akční, vtipné, krvavé a má to sexy Salmu Hayek, která tam pobíhá ve svých čtyřiceti osmi letech v legínách a je stále sexy, no co víc si přát. Tahle ujetá akčňárna mě bavila více, než třeba John Wick, či Equalizer, a proto zdvihám oba palce vzhůru!!! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stále sexy Salma Hayek alias Everly a její akční gore řežba, která se většinu stopáže odehrává v jednom pokoji a je okořeněná černým humorem. Příběh filmu je naprosto triviální a v podstatě není ani důležitý.Tady šlo prostě o krvavou vybíjenou. Ke snímku Everly musí divák přistupoat s velkým nadhledem a pak je tu šance,že si tuhle oddychovku možná užijete. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)

Reklama

Reklama