Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Tak co jsem vlastně od tohoto díla čekal ? Trailer nebyl špatný, říkal jsem si, že to bude možná taková přehnaná - přeakčnělá jednohubka,ale dopadlo to poměrně hůře. No, rozhodně jsem neměl žádné velké očekávání, tak mě bylo při skončení filmu jedno, že mi to moc nesedlo. Mělo to takový šílený, zvrácený styl, který mi moc nevyhovuje. Musím ale uznat, že jsem se místy docela bavil (spíše ironicky řečeno) jaká to byla ptákovina. Asi proto dávám ty 2* jinač by to bylo v mém měřítku asi na odpad. No, prostě ujetárna jak vyšitá. Hned zezačátku tolik zmalovaných a různobarevných slepic naskáče do bytu a hlavní hrdinka je killne. Aspon jsem se bavil. Plusem je, že je to správně krvavé a některé vyvraždovačky byly zajímavé. 2 scény mě ale rosekaly takovým způsobem, že jsem se málem posral smíchy. 1 megavtipná scéna byla když protivník proti hlavní hrdince poštval rozzuřeného, agresivního psa a ona na něj zařvala: Bonzaji! (ten blbej čokl se jmenoval Bonzai) MÍČEK! A hodila mu granát. Pes letěl za granátem (míčkem) a protivník, který byl pánečkem či cvičitelem toho psa na něj vyděšeně volal: Bonzaji! Né, to není míček a BUM! A bylo po nich. No, z toho jsem fakt nemohl. Nebo malá dcerka hrdinky chtěla otevřít krabici: Jé, tady je dáreček. A napůl chcíplej čínan jí z plných sil prosil aby to neotevřela páč tam byla useklá hlava nějakého blbce. No sakra ! )))))))) Aspon jsem se bavil. No ale druhá půlka filmu už se začala táhnout. Jako furt se něco dělo, ale už to bylo furt dokola. Vyvraždovaček bylo dost a i to bylo pěkně natočené, ale tento styl filmu mě moc nebavil. Napsal jsem to dost lajcky, ale jinak jsem to nemohl popsat. Hudba ? Té jsem si ani nevšiml. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ano, ano a ano!!!!!!! Tohle je pro mě ten pravý Well done filmovej steak. Naprostá mašinérie, kde Salma kočička Hayek stojí proti děvkám, korejcům, mafii, policistům, domovníkovi a také se objeví zástupci zvířecí říše. Přidejte nekončící akci, gore lepší než ve většině hororech( proto jsem musel dát po televizi kýbl, aby ta krev a střeva měly kam odtéct) a máte nášup jako sviň. NO, prostě nářez se skvělými scénami, které tvoří ještě lepší celek. Tohle se povedlo Biiiiiiiiiiicth! ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To je taková paráda tohle!!! :)) Sice už takových filmů vzniklo víc, ale ten nápad je supr a když si daj tvůrci záležet na postavách a hereckých výkonech, tak je to vždycky velká zábava. Salma Hayek ve velkým bytě čelí přívalu najatých zabijáků, všelijakých individuí, swatu a samotné mafii... A všechny odrovná !! :-DD Po bytě se postupně válejí mrtvoly, krví doslova vymalováno (to mě někdo vysvětlete, proč třeba Expendables 3 bylo "odkrveno" a takovejhle "malej flick" obsahuje GORE scény jak běžnej horor !!??). Navíc Salma je pořád kus a mužský divák nesleduje film pouze dvěma smysly, ale třemi (oči, uši a penis --> proto se nedivím, že film J*A*S*M*A nijak nezaujal, bylo by to proti zákonu přírody ...). Scéna, kdy japonskýmu sadistovi tečou vnitřnosti z huby a břicha na podlahu je k nezaplacení. Stejně tak Salma dostává zabrat jako v mírnějším exploitation flicku. Prostě parááááda!!! Akce, brutalita, krev, skvělej vizual a strašná sranda ... i když notně teda černej humor ... ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou o Vánocích v centru velkoměsta jedna šlápota vyšlápla toho dne z postele levou nohou a hodinu a půl masila japonské kuplíře a chamtivé prostitutky vším možným arzenálem, výbušniny nevyjímaje. A kupodivu, až na pár otravných sousedů si toho nikdo moc nevšímal. Typická žánrová doslova komorní řezničina s kočkou v hlavní roli, hromadou nereálné akce a hepiendem. Kdyby měl John Wick prsa a nevytáhl by paty z obýváku, vypadalo by to takhle. Pokud potřebujete u něčeho vypnout úplně všechno kromě proudu a zajímá vás, jaká je Salma ve svých padesáti pořád zachovalá, jděte do toho. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama