Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

castor 

všechny recenze uživatele

To, že se ve snímku objevuje půltucet známých jmen, neznamená, že to bude fungovat. Divák přestává velmi rychle chápat, proč se děje, co se děje, respektive mě ona hloubka sdělení lákala asi jako posezení v zakouřené čtvrté cenové u teplého podmírákového piva. Občas důrazně šlápneme do akčních scén, ale i kvůli unavené režii a natahování řady scén výsledek nemá dost důrazu na postavy a pořádné napětí. Takže se dočkáme spíš servisu klišé s notně prošlým datem spotřeby. Zmařená šance je to ostatně i pro herce, o kterých je zmínka hned na začátku. Vesměs jedou na půl plynu, přitom vidět vedle sebe k solidnímu comebacku nadechujícího se Kevina Costnera, Garyho Oldmana nebo Tommyho Lee Jonese mohl být zážitek. Kvůli patlalům za kamerou není. Dietní tři hvězdy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná rasovina v Costnerově podání (ten sociopat mu šel skvěle, proto dávám hvězdu), kde jediným s-f prvkem je přenos vzpomínek z jednoho mrtvého mozku do živého. To, jestli někdo někde odpálí raketu, co se stane s postavami, a kolik a koho Costnerova postava zabije, mi časem bylo už tak nějak jedno, protože ty scény jsou na jedno brdo, často je to jen o tom, že Costner někam přijde a někoho brutálně zmlátí a jde dál, a navíc tu není nic, co bych jinde několikrát neviděl. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘENESLI MI BILLYHO DO HLAVY. VŠECHNO, CO VĚDĚL, VŠECHNO, CO DĚLAL, MÁM V SOBĚ...“ /// CIA proti anarchistovi, blažícímu po světě bez politiků, bank … (prostě anarchista…). Souboj má bejt atraktivní, takže za agentůru vyráží do boje psychopatickej Kevča, vyzbrojenej kusem mozku (vzpomínkama) Ryana (Reynoldse). Příběh je jednoduchej, tak, aby ho strávila i poslední obyvatelka Babovřesk. Terorista si pomocí výpočetní techniky dělá co chce, takže vodpadá složitý vysvětlování a děj to nejen zjednodušuje, ale hlavně zrychluje. Díky tý prostosti to vlastně nenudí, navíc je servírována i rozumná dávka akce s ucházející pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že Kevča nezapomněl na Filipa. 2.) Mám v hlavě tajnýho agenta. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

"Criminal" je snímka, ktorá spĺňa požiadavky klasického thrilleru. Je síce postavená na prvkoch sci-fi, ale námet pôsobí celkom uveriteľným dojmom. Film nepostráda napätie, akciu, prekvapivé zvraty aj trošku romantiky. Zárukou kvality je sľubné herecké osadenie. Dostal som to, čo som očakával. Som spokojný s poskytnutou zábavou na prijateľnej úrovni. Malo to dobrú myšlienku, ktorá bola vykompenzované úplne normálne natočeným akčňákom, ale aj tak naozaj pekná vecička. Určite sa na to zase niekedy za dlhšiu dobu pozriem. Alebo s niekým, kto to ešte nevidel. Silný scenár už len zdokonalili hereckí matadori, ktorí svojím postavám pridali ten správny náboj. Oddychová akcia sa skvelým Kevinom Costnerom, Gary Oldmanom a Tommy Lee Jonesom. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Do hlavy Kevina Costnera se parfém Hugo Reynolds Koš nedostane. Tak mu jej budete muset vylít na hlavu. No, spíše režisérovi a spol. S originalitou si film nijak nezadá s příběhy Maxipsa Fíka po třiceti letech. Dost bídný je i samotný koncept filmu. Zbytečně se Costner shazuje v takto béčkově pojatých filmech, které mu jen kazí renomé. Jeho zločinec je parchantem jen pár úvodních minut, které jsou na filmu tím nejzajímavějším. Trestanec si v nich plnými doušky užívá znovu nabyté svobody. Vejde do bistra, dá si drze jídlo, venku se mu zalíbí dodávka, tak jejich majitelům netaktně ukáže, že už se v ní dál vozit nebudou. V této fázi je film ještě zajímavou studií jednoho sociopata, následně vše vystřídá nepříjemná předvídatelnost děje. Co se jevilo být zajímavým, náhle opadne, s tím upadne i tempo filmu. Z Costnera se postupně stává férový chlap, zajde na kafe k vdově po Hugovi, do toho se mu v hlavě aktivují vzpomínky mrtvého. Akce veškerá žádná, monotonní tempo, stupňující se nuda, odvar finále.Režie málo známého režiséra Ariela Vromena nenápaditá, bez známek originality a stylovosti. Jen toho castingu je škoda. Ta zvučná jména měla rozhodně na lepší výtvor. Film na dvd jako dělaný. 4/10 ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama