Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak Smithovi už jsem přestal rozumět úplně. Film od filmu si vybírá ujetější a absurdnější témata a filmu od filmu zabředává do větších a hlubších sraček. Tohle jen jen prostě o tom, že si Deppovi a Smithovi vyrazili s několika přáteli na dovolenou a tohle tam natočili. Herecky bída, vtip nula. Těch 5% je za Glam Skanks a jejich muziku. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Kevin Smith se vydal na takovou prapodivnou fantasy dráhu, když by mu stačily "povídací" filmy. No už Mroží muž byl dost mimo jeho běžné dráhy a Yoga je takové pokračování, které slavit úspěchy nemohlo, ale zase na druhou stranu se u toho zase člověk nenudí a prckové Wundebárové tomu docela dávají. :D ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, už když jsem viděl trailer, říkal jsem si, že to bude paráda. Když jsem pak četl různé komentáře k filmu, byl jsem si už takřka jistý že se mi to bude líbit. Zbývalo jen přesvědčit se na vlastní oči. Smith naprosto zešílel. A to je to nejlepší, co pro nás mohl udělat. Ten film je jedním slovem parádní, už dlouho jsem se tak nebavil. Klobáckové jako by sem utekli z filmů Charlese Banda. Úvodní song je úžasnej (vlastně všechny, co tu holky zpívají). Obě holky skvělé, Justin Long tradičně výtečný a Johnny Depp naprosto rozsekal. Tohle je prostě pecka, která mi sedla jako prdel na hrnec. Chci dvojku! Kevin Smith válí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se pomátl už před několika lety, nyní to bohužel jen potvrzuje. Tvůrce, který kdysi pozurážel všechny okolo a ničil bránice diváků, momentálně jen zoufale přešlapuje na místě, dávno není tím drzým chlapíkem a dávno zmizel z námi milovaného New Jersey, kde mu i jeho hrdinům bylo o poznání lépe. Tím, že tyhle dvě trubky pracují v obchodě, chtěl možná připomenout milované losery, kteří se kopali do zadku a štvali své zákazníky, jenže tehdy se mluvilo o docela důležitých věcech, dialogy byly vypointované, rychle nás přetáhly na svou stranu a stejnou vlnu. A byl z toho ďábelsky vtipný kult. Naše závislačky na mobilech a józe jen melou kraviny, těží z toho, že jednu obsadil otec režisér (a scénárista) a druhá má slavné rodiče rovnou oba a oba se na plátně ztrapňují. Dcerky nicméně nejsou úplná dřeva, Lily-Rose Melody Depp obzvlášť ne, jen by potřebovaly méně unavený a méně zbytečný kus. Potápíme se a přerostlý teenager Smith je zatraceně mizerným kapitánem. Navíc ty dvě hvězdy jsou dost velkorysé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvě pubertální, jógu cvičící blbky závislé na chytrých telefonech vs. čerstvě rozmražený führer imitující hlas hollywoodských hvězd a jeho naklonování klobásoví mininácci naplnění zelím a odhodláním vstupovat do řitních otvorů. To vše v Kanadě.. Ano, už podle vyčerpávajícího popisu zápletky je jasné, že je to z 90 % blbost a zbylá polovina je sračka, ale rozhodně po panu Smithovi nežádám, aby si před nás klekl a řekl: „Sorry aboot that.“ Ocenil jsem kvantum popkulturních odkazů, uctil svatost svobody tvůrčí nezávislosti a pobavil se jak protikanadským vyzněním (celek), tak protiamerickými detaily (triko s nápisem Red, White, but Never Blue). Gay LaPointe s putujícími bradavicemi se navíc chvilku viděl s dcerou, zazněla rocková coververze kanadské hymny, Nazi Osment přesvědčil, že by se už nevlezl ani do kalhot maršála Göringa a režisér si drobátko postěžoval na ty zlé hajtující kritiky. Očekávám, že završení trilogie True North (Moose Jaws, něco jako Čelisti se soby) už naláká jen režisérovy hardcorové fandy, otrlé zvědavce či zoofily a recenze budou hodně kruté. I když, kdyby dali zase dohromady Goalie Golema, nebude jich tolik.. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama