Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice hvězdně obsazený snímek, ale jak když koukáte na akční béčko. Nic převratného pod sluncem. Bandě zlodějíčků nevyjde loupež v kasínu a tak se rozhodnou zdrhnout místní mhdéééé :-D Jenže nasra*ný majitel kasína se nechce tak lehce vzdát a snaží se prachy dostat z5 za každou cenu! A ten konec? Úplně jsem z něj zvlhnul... 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl jeden díl z toho úžasného seriálu Specialisté, kde taky nějací magoři unesli autobus, ale tam si to aspoň nehrálo na nějaké veleumění, veletoče v uvažování ostav na poslední chvíli, a taky tam nehráli žádní áčkoví herci (Dejdar vskutku áčkový herec není). Tohle je naprosto příšerný, přímočarý příběh bez nějakého twistu (kromě scenáristických obezliček, jež nedávají smysl - třeba jak věděl dopředu, který autobus tam zrovna pojede?, děcko v autobuse ve tři ráno samo? apod.), navíc děsně černobíle podané, takže všechna „moudra“ vyzní jak z parodie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem čekal, že to bude hodně blbé, ale ono to vůbec tak blbé není. Tohle je docela fungující film, který dovede i v některých chvílích překvapit. Gina Carano je trestuhodně nevyužita, protože ta by měla rozkopávat prdele, ale jinak všichni hlavní herci odvedli svoje party a líbí se mi, že se De Niro nebojí těch levnějších věcí, které prostě nedopadnou jinak než jako béčko. Ale dobré béčko. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $50,136Tržby Celosvetovo $3,324,184 ▐ skoro by sme tu mali podarenejší klon Speed 2 ale nie ide o dosť dobre vystavanú kriminálku, kde tá naivita nemá našťastie také rohy aby to nejak tu vytvorenú atmosféru zničila, Jeffrey Dean Morgan to tu pekne ťahá, ma to dobrý náboj a vyšperkovanosť /70%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nenakráčím tam s šulínem v ruce…Mouchy kolem hovna…nevím na co si tady lidí stěžují, byl do celkem slušný průměrný akční kousek, u kterého jsem se já teda ani moc nenudil. Našlo se tu dost zajímavých scén i hlášek, akční scény taky nebyly vyloženě marné, má to i lehce poučný nádech, sympatického hlavního hrdinu, otravné záporáky a napůl plynu hrajícího Roberta De Nira. Jasně je tu i dost naivních situací, ale to je snad v každém akčním kousku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno