Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Hally je příšerná servírka, ale kdybych se potřeboval někam rychle svést, tak by to byla ideální Uber řidička, která asi v prvním 15 minutách zběsilého pronásledování přišla o všechny body a řidičák. Né, že by ji úplně ta role tvrďačky, která jedná na vlastní pěst nesedla, ale ty nelogičnosti kolem toho to hrozně shazovaly dolů. Dávám 50% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se jen tak do časáku, co budou dávat v TV a tohle mě popiskem zaujalo, což se těm z**dům od časopisu povedlo, sice mě nalákali, ale ten film vůbec nesplňoval to, co jsem si myslel, že bude. Musím uznat, že tuhle herečku mám rád, ale tady to asi zahrát líp ani nemohla kvůli dementnímu scénáři, pořád tu mlela pro sebe nahlas kecy jako ,,Dostanu tě za každou cenu a pokud ne, budu vás pořád pronásledovat, dokud nedostanu mého syna zpět." No tak to byla asi většina dialogů ve filmu :/. Nechápu, proč tento film má 59%, když je to úplně hloupoučký a nedává smysl, jak vždycky vyjede ze silnice a poté je zase dožene. Únosci jsou ubožáci a nechají se úplně hloupě dostat. I moje babička bez smyslu pro filmy musela uznat, že je to blbost na n-tou a nedává to vůbec smysl :/. VYHODNOCENÍ: KÉŽ BY V TÝ TELCE DÁVALI NĚCO POŘÁDNÝHO!!! ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Soudit dle Českého názvu, sem tedy čekal, něco........něco jiného, ale i tak je tenhle film hrozně dobrej a super. A film dlouho neotálí a servíruje jednu akční honičku za druhou, a dokáže si to udržet až do konce. Lew jako perverzní únosce, je hnusný a dost nechutný. Jooo ono je to dost celé nadsazené viz verbal, ale tak jasně mateřské pudy, udělají z každé mamky terminátora a ve výsledku je děj prostý, takže je škoda, že tam neni něco šokujícího. Neurazí, nenadchne a na zabití nudy, vynikající volba o tom žádná. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle byl pro mě nervy drásající podívaná chvíle mi sem i zanadával dělej přidej dožeň ty zmrdy... sundej je.. uf někdy to bylo šílený v tunelu sem bojoval sní vypíchni ty prasnici oči.. dokopej ju,.. sundej tu sviní.. pořád jsem věřil že je neztratí a pořád se objevoval háček, bylo tam sice pár špatných věci ale co mě ten film držel na plné čáře, Halle Berry suprová bez pochyby a jsem rád jak to dopadlo do samého konce napětí akce nervy. okolní lidi a policie radši no coment. ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnášim, když se postavy ve filmu chovaj debilně a celé se to přitom bere vážně. Něco takového mě dokáže jen vytočit a když jsem u filmu nasranej, tak se to promítne do hodnocení. Ta posraná matka měla tolik možností k zastavení automobilový honičky. Mohla ťuknou do zadku auta únosců a vykolejit ho. Mohla na stanici ukrást tý policajtce mobil, aby pak mohla být s policií v kontaktu. Mohla napálit do únosce s autem, když se po ní rozeběhl s nožem. Ta píča místo toho couvala. Co by tak ti únosci mohli jejímu dítěti udělat? Všechno to bylo jasné blafování, což nám pak film i sám potvrdil. Únosci potřebovali peníze, né dítě - tudíž nebyl jediný důvod k tomu mu ubližovat a to ta matka měla vydedukovat už na začátku filmu. Matka, se kterou máme sympatizovat, protože je to prostě matka a má ráda svého syna, protože je matka. Bylo mi jedno, co se stabe s matkou stejně, jako co se stane s jejím posraným synem. Když byla tak blbá, že se sama opakovaně stavěla do nevýhody (Nechala v domě únosců upilovanou brokovnici na lince, aby si jí mohli vzít. Nemohla tu brokovnici zahodit venku, nebo jí dát někam do šuplíku.), tak jsem spíš fandil únoscům. Čiré zrno podprůměrna. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama