Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

choze 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 byl rokem Maxe Landise - do kin šly tři filmy podle jeho sympaticky ujetých a hravých scénářů a všechny si ode mě vysloužily pobavené tři hvězdy s náběhem na čtyři. PAN DOKONALÝ je AMERICAN ULTRA v bleděmodrém - máme tu dalšího podivného zabijáka a jeho holku, vtipné dialogy i nápadité akční scény a závan melancholie a úchylnosti. A super obsazení - nejen ústřední představitele mimózních hrdinů, kteří si sedli, ale i představitele vtipně napsaných záporáků (Roth, Mount, Ransone, Eklund). Miluju, když z filmu cítím, že to scenáristu i ostatní bavilo dělat. A když v něm hraje Anna Kendrick. To jsou dvě základní podmínky dobrého filmu. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná kokotina. V podstatě je to tak ujeté, až je to svým způsobem skvělé a humor i docela dobrý. Rockwell tradičně dobrý, Tim Roth taktéž, ale ta Anna mi moc nesedla. Akce je na romantickou komedii velmi podařená, nicméně dokázal bych si to představit víc R-kové a ještě trochu víc přes čáru. Takhle 65% ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec z toho byl velmi pohodový film. Pan Dokonalý není nijak extra originální a vlastně se o to ani moc nesnaží, protože celý film stojí na tom, že Sam Rockwell je borec a zabouchl se do sexy Anny Kendrick. A ono to kupodivu stačí, díky chemii, kterou má hlavní dvojice, střídmé stopáži, fajn akčním scénám a trochu ujetému humoru, a Tima Rotha a RZA ve vedlejších rolích. Film chce pobavit a to se mu celkem daří. Některé momenty jsou trochu moc(hlavní hrdinka se v úvodu chová jako nesnesitelná kravka) nebo trochu překombinovaný souboj o trůn gangu. Nicméně ty lepší momenty převažují, nad těmi slabšími a to ať už jde o vrhání nožů, scénu na parkovišti, akční scény nebo příjemné finále. Pan Dokonalý je fajn snímek, který pobaví a splní svůj účel. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ak neuvidíte, tak nič nestratíte. Alebo si stačí pustiť posledných 15-20 minút, ktoré by obstáli nanajvýš ako video-klip a miestami som mal pocit, že celá tá 80-minútová omáčka bola nevyhnutným a nie príliš zábavným prequelom k finále. Až vtedy totiž žáner komédie nezačne byť len floskulou na papieri, ale aj niečím, čo môžete skutočne vidieť na plátne. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kvoli jednej vtipnej scene z traileru a tak trochu i kvoli cute Anicke som z nejakeho dovodu siahol po tomto filme. Postavene je to na absurditach a zial ani prerod Anny Kendrick som jej postave neuveril. Tych par komedialnych prvkov nestalo za vela. Bavil som prakticky len obcas na wtf-reakciach Sam-a Rockwell-a. Neodporucam. Romanticka linia nefunguje uz vobec. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama