Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rockwell, byť na můj vkus občas příliš přehrával, ušel, Tim Roth tradičně dobrý a Anna Kendrick v roli nesympatické uječené krávy naprosto příšerná. Co se akce týče, tak pokud na ní došlo, tak byla celkem solidní a zabiják-tanečník měl něco do sebe, ale přestřelek a rvaček nebylo tolik, aby přebily nulovou chemii ústřední dvojice, mizerně napsané dialogy a násilně tlačený vtip. Čekal jsem mnohem víc. 30% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Další z narůstající řady akčních komedií, které člověk nemůže brát absolutně vážně. Nenávidím romantické filmy, ale Mr. Right je tak neuvěřitelná hovadina, že jsem si film okamžitě zamilovala. Nic tam vlastně nedává smysl, hlavně teda proměna "obyčejné" holky v mrštného zabijáka, já jsem se ale úžasně bavila. Úchvatný Sam Rockwell a překvapivě vtipná Anna Kendrick se navzájem dokonale doplňovali a vytvořili vynikající atmosféru, která chybí většině dnešních rádoby komedií, stejně jako většině akčních filmů. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama