Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

zlabus 

všechny recenze uživatele

V rámci přiblblých béček pro mě tohle doopravdy představuje značný nadprůměr a přišel jsem na to, že jsem si to i cca. deset let od doby, co jsem to viděl poprvé v jednu ráno v TV velice dobře pamatoval. Tenkrát jsem neznal první dva díly série, dnes už je znám a musím přiznat, že to na zábavnosti ještě přidalo. 70% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Třetí díl v mnoha scénách a schématech kopíruje své předchozí díly, ale koukat se na to ještě dá a pobavit také. Každá nová fáze těch potvor je víc a víc ujetější, pšoukající létavci už byli trochu moc i na mě. Postava Michaela Grosse je stále borec a nové postavy mi také přišly docela sympatické (oproti těm z dvojky rozhodně - ačkoliv tam jich moc nebylo), takže mi absence Freda Warda nevadila. Když se nad tím tak zamyslím, možná že jsem se i bavil víc, než u dvojky (tím nechci říct, že je trojka lepší)...Každopádně na čtyřku se raději nechystám. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Graboidi mali v jedničke tú výhodu, že boli pod zemou a vlastne nikto nevedel ako vyzerajú. Vyplazovali len jazýčky. Ale nakoniec...V dvojke dostali update v podobe kuracích infantov. V tejto trojke kurčatá už aj lietajú a to na metán z ich čriev. A to je už trošku veľa. Zmutované podzemné červy v tomto prípade čakajte minimálne. A tým pádom aj dobrú zábavu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

I když je už třetí díl Chvění o dost slabší než předchozí dva, stále je to moc pěkná podívaná se slušnou dávkou vtipu a červých vnitřností. Škoda, že se nevrátil Fred Ward, ale Michael Gross jako Burt Gummer je dost silná postrava na to, aby utáhl celý film. Nápad s třetím stádiem proměny červů je dost ujetý, ale aspoň přišel snímek opět s něčím novým. Určitě bych nelitoval, že tohle pokračování vzniklo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie komediálneho horroru "Chvenie" je celé pod taktovkou neurotického militantného fanatika Burta Gummera. Vracia sa z Agentíny, kde posôbil ako lovec graboidov, späť do malého mestečka Perfection v Nevade. Prichádza na miesto, kde to všetko pred jedenástimi rokmi začalo. Musí tam opäť zviesť neľútostný boj s nevypočítateľnými prehistorickými netvormi. Tento krát to bude zasa o niečo náročnejšie. Burta Gummera však len tak niečo nezaskočí. Táto svojrázna postavička, s knírom a šiltovkou Atlanta Hawks, mi bola vždy sympatická, preto ma potešilo, keď sa stal ťahúňom filmu. Povýšil na hlavného hrdinu. *** ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama