Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (452)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nerve prekvapivo funguje na všetkých úrovniach príbehu. Akčná, romantická i dramatická časť príbehu vás naozaj zaujme a celý film pôsobí ako utešený celok. Emma Roberts je príjemná v hlavnej úlohe, jednotlivé výzvy sú zaujímavé a každá je iná. Podľa mňa je námet pomerne dobre rozpísaný a nepôsobí až tak neuveriteľne akoby sme predpokladali. Určite zaujme inak násťročného diváka a diváka 30+, avšak zaujme obe vekové kategórie pre niečo iné. Hudba príjemná, krásna kamera a hra s farbami, 70% Oplatí sa pozrieť aj prvú časť titulkov. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÝZVA SPLNĚNA“… /// Hrajete vadí-nevadí? Vy starší snad, ale ti mladší přešli na Nerve (a taky na Modrou velrybu - teda jestli jim ji PČR už našla…). Vee je mladá holka, takže „paří“ Nerve. A dokuď má věci pod kontrolou, sledujeme optimistickou jízdu, u který všichni stalkeři šáhnou do spoďárů (možná i víckrát). Pak to začne měnit status z „bláznivý“ na „dramatický“, v přímým přenosu (takže LIVE) se řešej vztahy a hudrovat nad neracionálním uvažováním, je mimo (nejen) teenegerskou mísu. Emoce má vybudit „hra vo život“, páč (jak říká starý moudro) dokuď nejde vo kejhák, jde vo hovno. Jenže tahle fejsbůková generace už zapomněla, jak se vo něj hororově hraje. Takže tady máme mládežnickou voddechovku s finanční inspirací pro Anonymous. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Nerve“, kterou v roce 2012 napsala Jeanne Ryan, neznám. 2.) Hororově už jsem hrál (a dopadlo to podobně). 3.) Zjistím, jak se obehrává hra. 4.) Thx za titule „.bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemně moderní thrill jízda, která je děsivá tím, jak moc je reálná a poukazuje na chyby dnešní doby. Nerve má příjemný spád, atraktivní Emmu Roberts, hravý vizuál, daří se filmu dolovat i slušně napětí (Motorka,Vlak). Jeden z filmů, který se dá doporučit všem jak z poučného tak zábavného hlediska. 80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý, akým smerom sa to uberie. Po predložení deja som ostal viac krát naštvaný, ale záverečná myšlienka potvrdila, že tvorcom šlo o to práve ukázať na to, čo sa dnes deje. Hľadači pokemónov, Selfie maniaci, dementi, čo sekundu nevydržia bez šaškovania s mobilom v ruke. Odfotia si aj hovno v záchode a ihneď to postujú. Moderné technológie sú dozaista skvelým výdobytkom, ale kde to strhlo dnešnú mládež je na zamyslenie. Kam teda smeruje dnešná civilizácia? Za konzumom, žitím z dňa na deň s jediným cieľom čo najrýchlejšie a bez akýchkoľvek morálnych škrupúľ zarobiť prachy. V minulosti boli chlapi gentlemani, dnes sú to potetovaní kriminálnici bez akejkoľvek úcty. Ženy boli kedysi dámami, dnes čím väčšia prostitútka, tým uznávanejšia. K tomu svet vedú média, moderní „umelci“, sociálne siete i tieto mobilné skrinky, v ktorých si 1 zo sta hľadá zaujímavé a poučné informácie, väčšina hľadá len nejakú formu „jednoduchej zábavy“. Práve preto vidím prínos tohto filmu, ktorý sa takýmto pubertálne orientovaným extrémom pokúsil toto naznačiť. Ak ste pri filme boli stokrát nasratí na blbých adolescentov s mobilom v ruke, tak o to práve šlo. O to, kam to až môže zájsť. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hraješ - máš peníze, nehraješ - přijdeš o ně. Vadí-nevadí, flaška a výzva. Diváci skrytí v anonymitě s chutí sledují hráče, a pokud má hráč zemřít i v reálném světě, nemají problém s tím stisknout ANO. Nejnapínavější scény kromě závěru jsou motorka a žebřík. Motorka je navíc pěkně svižně natočená. V rámci žánru průměrný snímek si drží slušné tempo. Největší plus však vidím v pranýřování stupidních her na internetu, jimž je ochotno propadnout velké množství lidí bez ohledu na to, jaké budou následky. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Emily Meade povedala, že zdvihnúť sukňu, aby ukázala nahý zadok počas futbalovej scény, bolo desivé a vzrušujúce zároveň. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. července 2016 v New York City. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama