Reklama

Reklama

VOD (1)

Film je natočen podle skutečného příběhu těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku 90. let. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (303)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nechcem sa vyjadrovať k téme, ktorá iba potvrdzuje hamižnosť veľkých finančných zvierat ( tu by som vymenoval pár animálnych druhov hodiacich sa, ale nechcem urážať ich pôvod a nevinnosť ), rozkradnúť ,potopiť, zakopať, zničiť ( a všetky obdobné synonymá obsahujúce podobné znenie ), ostatných, čo i len trošku sa snažiacich jedincov vo vlastnej ( milionárskej ) kariére. Výborné herecké výkony, niekoľko nezabudnuteľných scén a posolstvo, ktoré nepohlo nikým vtedy, ani po 30tich rokoch, a nepohne zrejme ani po nasledujúcich 300. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Matt se vyžral, znechutněl a předvedl další herecký gala v jinak slušný, ale ničím jiným vynikající honbě za zlatem. Jeho verze svým způsobem kouzelnýho shady hustle snílkovskýho archetypa, což je zároveň pocta jeho otci i dělo nudný kravaťácký uprděnosti, tu je sice jedinou peckou, ale ono to bohatě stačí. Mám pro tyhle starosvětský střelce slabost. O chlup lepší na podobnou notu teď ale Keatonův mekáčový FOUNDER. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Matt patří do kategorie herců, které prostě chci vidět na plátně. Spoléhám na to, že on sám si vybere kvalitní scénář a má mou plnou důvěru a vrací mě to vynikajícím zážitkem z jeho herectví. Kdyby se z Oscara nestala záležitost pro uspokojování černé menšiny, Matt by byl minimálně v nominace, protože opět předvedl 100% sžití se s postavou, opět po dobu natáčení zrušil Matta a přeměnil se v Kennyho a předvádí dokonale vybroušený herecký výkon. Edgar Ramírez hraje jednu z nejsympatičtějších rolí ve své kariéře a charismá z něj srší do všech světových stran. Samotný příběh vyžaduje trošku větši pozornost v některých "obchodních" částech by mohl být vyprávěn lehčeji a srozumitelněji, ale celý příběh je na tolik zajímavý a poutavý, že spapáš každou minutu, kterou Stephen uvařil. Tohle je absolutní čistokrevná filmařina, která má daleko k tomu co se dneska valí do multikin, ale v mých očích je to zkrátka Gold a poslední tři sekundy pohladily u srdce jako už dlouho nic, je krásný, že v tomhle světě ještě existují takovýhle hodnoty. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film se mi zdál být naprosto průměrný, zaujal mě pouze herecký výkon Matthewa McConaugheye, kterého vůbec nemusím, ale tentokrát byl tak slizký, že nebylo možné si ho nevšimnout. Jeho Kenny mi byl zpočátku absolutně ukradený, ale čím déle jsem ho sledoval, tím mi připadal zajímavější. Na Zlato se už asi nikdy znovu nepodívám, ale Kennyho si budu ještě dlouho pamatovat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by mě snímek s tímhle názvem a s Matthewem v podobné roli - hlavně vizuálně - dovedl moc zaujmout, ale nakonec se ukázalo, že ten příběh je herecky skvělý a navíc podán s příjemným nadhledem, že jsem se prostě bavil. Ne přímo od začátku do konce, ale rozhodně mě sledování nemrzelo ani trochu. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

  • Fiktívna filmová americká ťažobná spoločnosť Washoe Mine, bola v skutočnosti kanadskou spoločnosťou Bre-Ex. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama