Reklama

Reklama

Lovec žraloků Chase musí svému bratrovi pomoct zabít žraloka, který snědl vzácný diamant. Jejich cíl ale komplikuje skupina drsných gangsterů, která má o klenot rovněž velký zájem... Chase Walker pracuje jako lovec žraloků, je sukničkář a vede bohémský život. Jednoho dne u něj zazvoní advokátka Jasmine a odveze ho k jeho nevlastnímu bratru Jakeovi. Z Jakea se stal gangster, který má nevyřízené účty s mafiánem Nixem. Od Chasea požaduje zabít krvelačného žraloka přezdívaného Černá ploutev, který mu sežral jeho diamant, patřící k nejdražším na světě. Chase nabídku přijme a Jasmine mu jde ukázat místní pobřeží. Chase si pak začne připravovat plán útoku na žraloka. Ten mezitím zaútočí na několik lidí v místním přístavu. A Chase záhy přepadne několik mužů a unesou ho. Je odveden k Nixovi, který mu vyhrožuje: pokud nedoručí zadržený diamant jemu, zabije ho... (TV Prima)

(více)

Recenze (25)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tohle není akční film, ale trapná užvatlaná hovadina. Je to o tom, že velký gorilý muž, vrásčitá baba s obrovskou prdelí a neschopný skřítek celou dobu kecají a kecají a stále kecají. Taky občas plavou a ve vodě je žralok, který připomíná dětskou hračku na klíček. No hrozná blbost. Na druhou stranu jsem to s mohutným přetáčením dokoukal do konce a sic debilní, až tak to neškodilo. Za střízliva bych to ale nedal. (32%) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tohle byl poslední žralok v našich vodách, tak hurá do vody............ Tento rok jsou DVD zahlcena žraloky. A tak po propadáku "Útok trojhlavého žraloka" a komediálnímu kultu "Žralokonádo 3" přichází "Shark Killer", česky pojmenovaný Hon na žraloka. CITÁT - Mě nejde jen tak zabít.............. Derek Theler je svým chováním a vzhledem velmi podobný StarLordovi, tedy Chrisu Prattovi. Někdy jsem měl dojem, že je to dokonce on. CITÁT - Chci aby si zabil žraloka.......... Už jsem říkal, že úvodní kreslené titulky jsou důvodem k tomuto příběhu? Tak tedy jsou, mají svůj počáteční příběh. CITÁT - Nesnáším moře.............. Je to zdlouhavé, honu na žraloka je tam poskrovnu, jedná se spíše o lehce nudný thriller z prostředí gangstrů. Na Žralokonádo 3 to nemá. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

O žraloka tu moc nejde a děj se spíš soustředí na bruslení hlavního hrdiny mezi padouchem, ještě větším padouchem a krasavicí, ale mě to ani tolik nevadilo. Hlavní hrdina je sice poleno, jehož netalent by se mohl vystavovat, ale ta prkenná snaha baví. Navíc Erica Cerra je k sežrání a Imhotep tady zase řádí, ačkoliv už to není co za mlada. Překvapivě funguje i, byť občas křečovitý, odlehčený tón a pobaví závěrečná povinná bitka s parybou. Celkově překvapivě koukatelné céčko. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ak čakáte žraločí horor, hoci len béčkarský, rýchlo zaraďte spiatočku a cúvajte. Hon na žraloka je skôr (céčkarský) mix akcie, humoru, exotiky a romantiky, kde hrá žralok naozaj len druhé husle, často z deja mizne doslova na desiatky minút (!) a jeden masaker s ním dokonca nevidíme, iba počujeme, ako o ňom neskôr hovoria preživšie postavy (!!). Nepatrný bod k dobru za sympatického hlavného hrdinu, ktorý sa podobá na Chrisa Hemswortha. ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Brakový scenár a lacný príbeh sa snažili (neúspešne) vykompenzovať vizuálom a hudbou. Kamera a vizuálne efekty sú znesitelné a skopírovaná Jóhannssonova hudba zo Sicaria tiež prekvapila. Nebavil som sa, ale na druhej strane som to dokázal dopozerať a zaspávať pri tom. Režisér Scheldon Wilson sa musí viac snažiť, alebo začať uberať iným smerom. Tento žáner postupne vymiera... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Když asi v 15. minutě mluví Chase (Derek Theler) s Jasmínou (Erica Cerra), leží Chase nejdříve na sluníčku a opaluje se. V tom samém hovoru, zabraném z ale z dálky, leží Chase ve stínu. Je tedy vidět, že záběry byly pořízeny v jiné době. (rakovnik)
  • Postavy mluví ve filmu o žralokovi jako o rybě, ale ve skutečnosti se jedná o paryby. (rakovnik)

Reklama

Reklama