Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (402)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Asi jako když se člověk těší na prázdniny k dědovi.. Plánuje si všeliká dobrodružství... A nakonec, když k dědovi opravdu přijede, dostane tejden skuhrání, že stáří je na hovno, život je na hovno, všechno je na hovno. Děda ani úplně neví, kdo jsou jeho příbuzní nebo kam dal klíče od kůlny ... A když už máš pocit, žes ho konečně ukacal na výlet do lesa (čili, že se po tom týdnu skuhrání začne konečně něco dít), tak si omylem počůrá kamaše. Jako je to svým způsobem zábavný, žejo... Ale člověk u toho spíš trpí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na komedii to funguje dost dobře. Je to příjemné, pobaví to, dobře se mi na to dívalo, na svůj žánr to bylo dobře zahrané a slušně zahrané, ústřední postavy jsou sympatické a dokonce se to naštěstí vyhnulo i citovému vydírání, fekálnímu humoru a jiným klišé, které americké komedie většinou mají - dokonce tu byl slušně zparodovaný i ten "trend" nechat v komedii aspoň jednu postavu umřít. Pár výhrad bych sice měl, ale jinak jsem spokojený skutečně hodně. Dostal jsem víc, než v co jsem čekal a toho si nesmírně vážím. Navíc na tuhle komedii skutečně jen tak nezapomenu a rád a s chutí si ji někdy pustím znova. Silné 4* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsia komedia, ktora dala priestor sa znova poriadne predviest niektorym hereckym legendam. Tentokrat sa zapletka toci okolo vykradnuti banky, co sa vzhladom na okolnosti ukaze ako opravnene rozhodnutie a nakoniec sa dockame aj posolstva o tom, ze spolocnost by sa mala postarat o svojich starsich. Film ma svizne tempo, viacere vtipy su dostatocne vydarene a ustredne trio (Caine, Freeman Arkin) doslova exceluje. V par neskutocne zabavnych vystupoch sa predvedie aj Christopher Lloyd, ktory znova dokazuje, ze nikto nevie zahrat zmäteneho dedka lepsie ako on. Obcas film zahra aj na vaznejsiu strunu a aj po tejto stranke film funguje. Prevedenie lupeze je tiez uveritelne a nasledne alibi zabavne. Nastastie z tejto party dôchodcov nerobia ziadnych supermanov. K uplnej dokonalosti mi chybala este väcsia kadencia vtipov. Napriek tomu som spokojny a bavil som sa viac ako u nedavneho filmu Last Vegas. 7/10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, moderní především, které ani skvostné herecké obsazení z (pod)průměru vytáhnout nedokáže. Film sledujete, neuráží vás, ale po projekci jediné co si řeknete je: "Proč jsem na to vlastně koukal?". Zbytečnost, která nežije, ale události se v ní dějí proto, že to tak Melfi napsal. Respektive opsal... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama