Gina (Blake Livelyová), která v dětství přišla o zrak, spoléhá na oči svého manžela Jamese (Jason Clarke) – zdá se, že tato závislost utužuje jejich vášnivý vztah. Když se ale Gině naskytne příležitost podstoupit transplantaci rohovky a začne znovu vidět, jejich život a vztah se obrátí vzhůru nohama. Mladá žena si totiž začne uvědomovat znepokojující realitu jejich manželství. (HBO Europe)

(více)

Trailer 2

sedm.1

Filmů na téma nevidomé ústřední hrdinky, která si díky svému handicepu nemůže být vším děním okolo své osoby zrovna úplně dvakrát jistá, vznikl už nespočet, zvlášť tedy navíc v thrillerovém žánru, a tak chápu, že pokud už nějaký další takový projekt přeci jen vznikne, snaží se ho tvůrci co nejvíce odlišit, či ozvláštnit jakýmkoliv způsobem od veškerých svých předchůdců. A právě o to se snažil i v případě All I See is you uznávaný Marc Forster, ovšem na rovinu musím konstatovat, že ačkoliv se mu to jistým způsobem i podařilo, tak ona jeho inovativní cesta mě zcela minula. Jeho snímek je totiž prázdný, nudný a těžce nevýrazný. Thrillerovou zápletku to každopádně naznačovalo prakticky jen na začátku, postupně se to ale celé přeměnilo na zatraceně nefunkční romantické drama, s mdlými postavami, podivně kostrbatě vystavěnou zápletkou a pointou tak mizernou, že divák při závěrečných titulcích musí bohužel prostě času, stráveného ve společnosti této podívané, jen hořce litovat. Zkrátka, žádná atmosféra, žádné napětí, žádné emoce a mrzký pokus o vizuální zpracování v artovém stylu nejsou jednoduše zcela příznivé ingredience, ze kterých by se dal namíchat dobrý film. Fakt hodně mizerná podívaná. ()

aLPaC

Já hodnocení nevidím tak skepticky, jak většina zdejších uživatelů. Námět je totiž dost zajímavý. Ve filmu vládne hutná erotická atmosféra, což v kombinaci s obsazením nesmírně sexy Blake Lively dává nejednomu chlapovi zabrat. Navíc obě postavy mají své tajemství. Za mě to na čtyřhvězdičkové hodnocení určitě stačí. ()

Morholt

Téma není vůbec špatné. Manželskou idylu změní v krizi ženina vyléčená slepota. Forster měl bohužel tendence točit umělecký film a to zrovna moc nemusím. Spíš aby se soustředil na thrillerovou stránku věci, která byla mizivá, dával až příliš často prostor nicneříkajícím obrazovým hrátkám a rozmazané optice téměř slepé ženy. Obstáli tak jedině herci. Blake Lively je momentálně to nejkrásnější, co může Hollywood nabídnout a Jason Clarke nezklamal ani tady. Ale čekal jsem tedy víc. 40% ()

Padme_Anakin

Pozoruhodná záležitost, Blake naprosto úžasná a Jason jí báječně sekunduje, příběh spokojeného manželského páru, kterému operace očí radikálně změní život. Pozvolný rozklad vztahu je drtivý, nedůvěra se vkrádá, žárlivost sílí. Vidět, či nevidět? To je, oč tu běží... Zajímavá kamera, krásná hudba, tvůrčí nápaditost. ()

mira.l

Tak já nevím. Je to tak nějak někde mezi dvěma a třema *. Téma zajímavé, ale natočený je to tak nějak podivně. Ještě asi 30 minut před koncem jsem si říkal, že se tam vlastně od začátku nic moc neděje a čekal jsem na nějaké grande finale. A ejhle, konec .... konec byl takovej, že se přiznám, že jsem ho tak nějak moc nepobral. Nakonec teda za Blake Lively tam ty tři dám, ale víckrát se na to asi nepodívám. ()

• Film měl premiéru na Torontském filmovém festivalu v roce 2016. (kellne)