Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem měl pocit, že sleduju patnáctou kopii VHS s dabingem jednoho člověka, kde jde o nekvalitní obraz Mr. and mrs. Smith. Dokonce i Gal Gadot mi evokuje podobu A. Jolie. Ale to neznamená, že je to teror, jenom nuda a žalostně nevtipné, nevidět ve stejný den Sousedy 2 (kde jsem se, překvapivě, smál), dám klidně 3*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Suburban spy adventure. Není to úplně festival vtipných situací a povedených skečů, ale leccos zachrání casting Liščí čtverky. Hamm je odborník na štramáctví, Fisher s Gadot tasí ženské zbraně a spravedlivě rozdělují mezi horňáky i dolňáky a Galifianakis, co pro jednou nevypadá jako neoholený kočkodan, zde využije své přednosti ve stoickém servírování humoru. Třeba když je v ilegální asijské restauraci napaden částí jídla z menu.. ()

Reklama

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Komédia so zaujímavým nápadom, bohužiaľ nedokáže zatieniť strašnú obyčajnosť, ktorá sa v nej skrýva. Pár vtipov aj pobaví, ale drvivá väčšina odznie naprázdno. Gal Gadot je najväčším plus a tvorcovia si to dobre uvedomovali, tým pádom je Gal jedinou vecou, na ktorú sa divák chce pozerať. Dostali sme blbosť, ktorá sa ani nesnaží pridať kúsok originality a okrem laciných vtipov neponúka prakticky nič naviac. Extrémne neurazí, ale ani nepobaví. 4/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné komediální filmy. Komedie se zde snoubí se špionským filme, je to akční, je to sexy, je to místy i celkem nápadité jen je to v současné době už celkem neoriginální a hraje se jen na t, že tu jsou zajímaví herci. Nesourodý pár Fisher/Galifianakis si překvapivě skvěle sedli, dokonce mi přišlo, že lépe než Gadot/Hamm. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Odpad za akční stránku, jedna hvězda za "komedii" a ve výsledku jedna hvězda za to, že jsem to doukoukal do konce, i když vlastně sám nevím proč. Nerad to říkám, ale Zach je opravdu předurčen do rolí obtloustlého blba. Štíhlá postava mu prostě nesedí a na podobné role čeká tucet lepších kandidátů. Kariéra Grega Mottoly budiž tímto definitivně pohřbena. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)

Reklama

Reklama