Reklama

Reklama

The Disaster Artist: Úžasný propadák

  • Česko Úžasný propadák (více)
Trailer 2

Film Disaster Artist se točí kolem vzniku kultovního propadáku Pokoj v režii Tommyho Wiseaua ("Nejlepší propadák všech dob"). Režisér a herec James Franco (Zlatý glóbus(R) pro nejlepšího herce, 2018) v něm proměnil skutečný příběh ambiciózního hollywoodského outsidera Tommyho Wiseaua - umělce proslulého upřímným zápalem a diskutabilními metodami – v oslavu přátelství, uměleckého vyjádření a snů splněných navzdory nepřekonatelným překážkám. (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (297)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně zvláštní podívaná, to se musí nechat. V hlavní roli úchyl Franco a abych byl upřímný, nedokážu si místo něj ani na okamžik představit někoho jiného. A není to kritika a už vůbec ne lichotka, jen suché konstatování faktu, že James se na tyhle hodně špatné a hodně zvláštní filmy prostě a jednoduše hodí. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Franco si vybral jedinečný příběh jedný woodovsky zábavně špatný kultovky, dobře to pojal (spíš jako poctu než vyložený výsměch), natočil, mistrně zahrál i zpromoval a ještě tím tak znásobil slávu jednoho z dvorních hollywoodských exotů - "all american" Drákuly Tommyho Wiseaua. Nedokážu říct, jestli je lepší vidět dřív originál, tohle, nebo radši jenom tohle, každopádně THE ROOM je teprve tímto definitivně věčný. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

James Franco, jeho zvláštní styl humoru a stylově zpracovaný příběh o jednom z nejhorších filmů (a herce) všech dob. Franco je fenomenální a jeho podání Wiseaua, včetně všech gest a mluvy je fascinující. O celém filmu se to ale bohužel říct nedá a jako celek film nefunguje tak, jako jednotlivé scény nebo geniální Francovo herectví. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

James Franco je zde opravdu perfektní, je bravurní jako imitátor a zábavný i sám o sobě, pokud The Room neznáte. Na jeho postavě a herectví stojí veškerý humor a pramení z něj veškerá zábava z filmu. Bez něj je celý Disaster Artist pouze rutinní polodokumentární popis tvorby jednoho béčka. V tomto Ed Wood působí jako "úplnější" film. 7/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre mňa, ktorý som videl snímok o ktorom toto dielo vypovedá, má toto všetko pridanú hodnotu. Jeden z najväčších majstrštykov v celej filmovej histórii, dostal vlastnú filmovú biografiu. A to biografiu v plnej poľnej, plnú vynikajúcich hereckých výkonov a skvelej remeselnej práce. Ak ste THE ROOM nevideli, bude to pravdepodobne pre vás iba nejaká priblblá komédia o natáčaní nejakej kraviny. Ale ak ste ho videli, budete okúzlení. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Film si vyslúžil "standing ovation" po premiére na filmovom festivale SXSW v marci 2017. (belinko)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scénka. (ČSFD)

Související novinky

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

11.12.2017

Jak určitě víte, filmové ceny většinou není zas tak těžké předpovídat. Letošek ale bude jiný, jelikož zatím nemáme žádného velkého favorita, což názorně předvádějí nominace na 75. Zlaté glóby. Kdo se… (více)

Reklama

Reklama