Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z řady smutných romantických kousků, který Vás dovede rozplakat a zároveň přináší určitou osvětu o jedné ze smrtelných nemocí. V tomto případě XP syndrom, který způsobuje alergii na sluneční záření. Plus jsem docela byl překvapený Patrickem Schwarzeneggerem, který dost možná bude hrát jednou líp, jak Arnold…ale za to nikdy nebude vypadat líp. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam nehral toporný Patrick, čo by dedič nehereckého výrazu, tak to mohla byť aspoň priemerná teenage romanca. Ale Patrick sa neoslobodí. Dokonca ani v novinách o ňom nepíšu ako o hercovi, ale ako o potomkovi známeho anabolikára, ktorý sa zas niekde v bare ožral a preklátil ešte menej známu hviezdičku ako on sám. Patrick teda ostáva jedným z lídrov novodobého hnutia s názvom Povolanie syn. ()

Reklama

grosek 

všechny recenze uživatele

Ach jo... těch 90 minut mi už nikdo nikdy nevrátí. Nerozumím výšce hodnocení filmu... když třeba porovnám s Všechno, úplně všechno - druhý zmiňovaný film je mnohem lepší - tam je aspoň překvapivý konec a zajímavý zvrat. No, každopádně, vnímám to jako další pokus o to, přispět do sady filmů zahrávajících si se smrtí a láskou pro teen diváky. Ale podle mě se to nepovedlo. Bylo to až moc jednoduché - a všichni víme, že to jde udělat i dobře (viz Hvězdy nám nepřály, popř. Zůstaň se mnou). * ()

Uesbe

všechny recenze uživatele

Nikto, kto trpí XP, nemá takú krásnu kožu ako Bella Thorne. A hlavne, ona by neumrela na zmenšený mozog, ale na jeho nádor, pobyt na slnku nespôsobí okamžitú smrť, rakovina nie je anafylaktický šok...... V Austrálii je kopec ľudí s jazvami po melanómoch, maskéri sú majstri, môžu byť realistickí. Ale to by potom nebola Bohéma verzia.2020..... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skoro se až divím, že to není od Sparkse, on ale nemá tyhle smrtelný choroby v repertoáru. Je to super romantika se všema zaběhlejma klišé, ale díky Schwarzeneggerovi jr. a Belle pořád stravitelný. Bella je tu oproti jinejm filmům roztomilejší a zranitelnější a to jí sluší. Příběh vystavěnej, sice předvídatelně, ale tak aby si mě to nakonci získalo. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama