Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny vzťah k Zaklínačovi nezničila ani táto séria, dokonca sa držíme predlohy oveľa viac ako minule a ajkeď množstvo veci nefunguje, nebol som sklamaný až tak ako väčšina divákov. Z ôsmych epizód sú tak 2 výborne, 2 dobré a zvyšok je vata. Prázdne dialógy, scenáristické vsuvky čo brzdia príbeh, nijak ho neozvlastnuju a ako labuťia pieseň pre Cavilla je koniec smutný keďže sa všetko poriadne rozbehlo až teraz. Vzťah Yennefer a Ciri sa zlepšil (oveľa), akčné súboje sú opäť bezchybné ale čo sa čudujem, Marigolt už má nebaví tak moc ako doteraz. Cahirove motivácie podľa mňa nechápe nikto a Istreddova linka je omyl čo mali dávno stopnuť. Na čarodejnícký snem na Thanedde som sa tešil najviac za celý seriál a zvládli ho podľa mňa obstojne. Vedel by som písať litánie o tom čo všetko sa mi páčilo (Potkani) a čo nie (Redania). 3. séria mi sadla viac ako druhá a som zvedavý ako dopadne preobsadenie Geralta. Keďže väčšia časť epizód je ale horších, lepšie hodnotenie nemôžem dať. 6/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není divu, že Henry Cavill [pro nějž bylo ztvárnění Geralta snem] radši dává padáka a věsí oba meče na hřebík, protože tvůrci si se Zaklínačskou knižní předlohou [největším pokladem (středo)evropský fantastiky] doslova vytřeli řiť. Pokles scénáristické kvality, production values a dramaturgie celkově [casting vedlejších postav je fakt hrozně nesympatický] v rámci Netflixovské adaptace Geraltových eskapád nespočívá však nutně v amerikanizaci [ačkoliv jde o jeden z nepopiratelných faktorů poklesu kvality celé show, kdy jsou v popředí spíš povrchní aspekty jako efekty a akce než samotný příběh], jako spíš v absolutní rezignaci respektování source material a literárního předobrazu celkově. A mně fakt láme srdce, že jediná plnohodnotná adaptace mojí nejmilovanější knižní série degradovala na céčkovou low-budget frašku kontrolovanou korporátními kravaťáky, pro který věrní fanoušci Zaklínače nic neznamenaj.... strejdo Sapkowski, je mi tě líto. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě ten americkej Zaklínač začíná pěkně srát. Doba milého překvapení z první série je ta tam. Od druhé série tvůrci celý ten svět totálně rozkurvili. Pominu teď fakt, že se nedrží knih – ještě je přečtené nemám, takže mě to vlastně nemusí ani tolik vadit. Po scénáristické stránce ale většinu série nevím, co se vlastně v příběhu děje. Objevují se náhodní kolemjdoucí, postavy, které vůbec nevím, kdo jsou, proč tam jsou a co jako v životě Zaklínače vlastně chtějí. A co víc, už to není ani o Zaklínačovi, který se mnohdy jen mihne, pronese nějakou hovadinu a zase jde do hajzlu. Kdyby byl alespoň námět zajímavý, tak by se to možná zkousnout nějak dalo, jenže trošičku zajímavé to začíná být až ke konci – pokud se ho dožijete – a tam Vám zase dojde, že je to rozloučení s Henry Cavillem. Plus nesmíme opomenout ani gay hrátky Marigolda a tradiční Netflixovské radovánky s postavami, u kterých nedokážete s přesností šavle francouzského mušketýra za žádných okolností určit pohlaví. Na tyhle herce jsou oni totiž opravdoví machři. Ve výsledku se tedy nemůžu zbavit dojmu, že celá ta série se dostala do slepé ulice, kde jakýkoliv další vývoj spěje do absolutního průseru. Jenže diváci si na Netflixu tu čtvrtou sérii stejně pustí, protože proč ne, že? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.séria - 75%. Nemôžem sa stážovať, tak ako ostatný, pretože ma to bavilo rovnako, ako predošlé série. Bavil ma Geralt, Ciri aj Yennefer, akcie sú tiež veľmi pekne natočené a lokácie, hudba, výprava, kostýmy tiež stoja za to, ako aj v predošlých sériách. No čo ma sklamalo bolo finále, určite som si takýto odchod Henryho neželal, práveže teraz ma to zaujíma najviac, no bez neho, bude ťažke znova sa vrátiť späť. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je napínavá, ale chaotická - až trochu moc se tu skáče z jednoho tématu na druhé a hlavní dějovou linkou je tu tentokrát politika. Pokud to člověk bude brát jako další příběh - bez přihlédnutí k předlohám - tak to má svou poutavost, napínavost a hlavně spoustu zajímavé akce. To co autoři sice pokazili na vyprávění příběhu trochu vynahradili jako obvykle krásným pozlátkem (vizuálem). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama