Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Kaer Morhen zavítá návštěvnice, která podá Ciri pomocnou ruku a pro Geralta má lákavou nabídku. Yennefer je v Redanii na útěku a hledá úkryt v podzemí. (Netflix)

Recenze (36)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme zase v polovině řady a já si stejně jako před dvěma lety pokládám otázku, kam jsme to došli? Moc jsme se nepohnuli z místa. Geralt tentokrát sedí na hradě, Ciri malinko trénuje a máme tu hodně slabou dějovou linku s Yennefer, která moc netáhne. Tentokrát čtyři hvězdy spíše ze soucitu a příslibu lepšího seriálu a budoucnosti. Snad se to zvedne. Je škoda takto plýtvat materiálem a servírovat nám toto... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě čtvrté epizody jsem zcela nečekaně nabyl dojmu, že děj nebyl tak nudný jako ve dvou předchozích dílech. Tentokrát jsem se nudil jen při rozhovoru s hluchoněmým temným elfem, na něhož v rekvizitárně nevyšly uši, takže se předstíralo, že je má kupírované. Jinak to vcelku kmitalo, nepříjemně mě ale naladilo setkání s Marigoldem; trubadúrova píseň v hospodě zněla stejně blbě, jako kdyby Morrisovi tanečníci v Černé zmiji tancovali twist. Už tomu chyběla jen elektrická kytara a klávesy. 3*- ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu se dostala konečně Triss. Pořád mi ta herečka v této roli moc nesedí, sice jí správně obarvili vlasy, ale to mi ke štěstí nestačí. Čtvrtý díl vyzdvihuje o pořádný kus Marigold. Jeho písnička, která se objevila k samotnému konci, je dost nakažlivá. A to tím správným způsobem. Začínám pociťovat vzestupnou kvalitu. Tak ať se nemýlím :D Za mě 8/10 ()

BonRStone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciri sa mi začína páčiť viac a viac. Skvelé napísaný vývoj jej postavy, no až na ten divný moment, keď si z nej zaklínači uťahovali. Absolútne mimo a nehodilo sa mi to tam. Už si zvykám, že keď mám konečne z niečoho dobrý pocit, nato to absolútne dodrbú.  Celkovo tých Geraltových druhov totálne odflákli, teda až na Vesemira. Triss zapadla a oživila scénu, ale stále si nedokážem pomôcť a chcel by som vidieť tu "našu" ryšavú Triss, ktorú poznáme z hier. Geralt klasicky výborný, no v tejto časti ho bolo žalostne primálo. No a príbehová linka Yenefer má síce konečne začína baviť, ale bojím sa, že je to len vďaka Marigoldovi. Nebyť jeho, dám tejto časti priemerné 3 hviezdy a to je hanba. Takže viac Marigolda! Začínam sa báť, že kým sa tento seriál naštartuje na úroveň kam patrí, Vesemir s Triss snáď vynájdu aj spaľovací motor. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám solidně zabitá epizoda (obě linie o ničem). Asi o největší LOL moment seriálu se postaral shoz “hledá se” letáčků. Ten bravurní popis hledaných formou abstraktní malůvky byl tak vyčerpávající, že je hned někdo poznal :). Takhle jsem se dlouho nenasmál. Bohužel vopruz “krákoral” je zpět a s ním idiotské popěvky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Květ Feainnewedd, který roste pouze na zemi, kde byla prolita Starší krev, znázorňuje Africká fialka. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno