Reklama

Reklama

Star Trek: Discovery

(seriál)
  • USA Star Trek: Discovery
Trailer 2
USA, (2017–2024), 55 h 27 min (Minutáž: 38–85 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Sonequa Martin-Green, Anthony Rapp, Doug Jones, Mary Wiseman, Wilson Cruz, David Ajala, Blu del Barrio, Shazad Latif, Michelle Yeoh, Tig Notaro, Jason Isaacs (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Star Trek je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších sérií po celém světě. Po padesáti letech od premiéry legendárního původního seriálu se vrátil na televizní obrazovky díky novému seriálu Star Trek: Discovery. Noví hrdinové, nová vesmírná loď a nové mise přilétají na vlně stejných vznešených idejí a naděje v lepší budoucnost, které už inspirovaly celou generaci snílků a vizionářů. Seriál Star Trek: Discovery zachycuje výpravy Hvězdné flotily během jejich misí za objevováním nových světů a nových forem života. Hlavní hrdinkou je důstojnice Hvězdné flotily Michael Burnhamová (Sonequa Martin-Greenová), která musí přijít na to, že aby skutečně pochopila cokoli „mimozemského”, musí nejdříve porozumět sama sobě. Michael je lidského původu, a přesto se stala sestrou jednoho z nejslavnějších hrdinů ve „vesmíru” Star Treku. Vykonala něco strašného, a přesto má šlechetné srdce. A i když není neohroženou kapitánkou vesmírné lodi, i když o tom ještě neví, na tom, co udělá a jak se rozhodne, závisí osud celé galaxie. (TV Prima)

(více)

Diskuze

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

LizianShaw

tak vizuálně bude sice opět z onjinud než z pirmeline, ale pocitově věřím, že to bude skvělej trek, už jen podle názvu je navíc šance na více epizodický formát...

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Jakkob

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To nějak nechápu... Ta Sviňuška stahla svou tělesnou formu na minimum... Tím že vypustila ze sebe vodu. Ale, když jí vypustily. Kde vzala tu vodu nazpatek? Ve Vesmíru by zmrla. 8) Jinak, zajímaví koncept, meziprostorové cestování pomocí Hub/spor? Koho by to napadlo? :)) Tenhle serial mě fakt baví... Konečně jsou v tom vidět i ty prachy... Akce i efekty. Ta filmová podoba tomu dost sedne. :)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Helo

Já se Eodeona zastávám hlavně názorově. V tom ostatním je třeba rozlišovat, že on je on a já jsem já. A já tu rozhodně nebudu mj každého poučovat a rovnat podle svých měřítek hodnot. Na cyphera reaguji proto, protože on přímo reaguje na mě. Kdyby na mě tak jako on reagoval Eodeon nebo kdokoli jiný, budu reagovat i já na ně.

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

shuster

Vždyť homosexuální vztahy byly naznačené už v TNG, v tom problém nevidím, když je to součást běžného života. Otázka k diskusi je z mého pohledu ta vyšší četnost....

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Normální diskuzi si skutečně představuji trošku jinak, a tvrzení že se mnou jednáš stejně jako já s tebou bych považoval za max. mylné a nešťastné...

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Já se divím, že na mě někdo reaguje??:)) Já si myslím, že jsem tu vedl normální diskuzi s Edou a tebou stejným stylem, jakým vy komunikujete se mnou, přičemž ty jsi očividně ještě stále zahořklý a máš "panties in a twist"... to ale není můj problém, nýbrž tvůj:) Aspoň u toho PIC se už řeší Trek...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Helo

Právě, tobě to třeba ještě přijde v pohodě, mě už třeba ne. A myslím tím celkově jeho arogantní způsob jednání a posměšný styl reakcí. A to že max. nerespektuje možnost existence vícera než jednoho názoru, který velice často vydával za jedinou možnou pravdu, s tím má samozřejmě taky hodně společného, protože každý rozumný člověk by se k něčemu podobnému nesnížil. Zkrátka ať si on či kdokoli jiný myslí a říká co chce, ale dost dobře se pak nemůže divit, když na to pak někdo v rámci názoru na téma, nebo stylu prezentace zareaguje.

na příspěvěk reagoval cyphercz, Helo

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Děkuji Helo a SSE za nezaujatý pohled "zvenku", Jakkobe, jediné co mohu dodat je to, že svůj názor bych ti řekl naživo úplně stejně jako to dělám tady a pokud ti můj styl vyjadřování přijde mimo nebo přes čáru, tak opravdu nevím jak bys zvládal (resp. asi nezvládal) debatu s někým, kdo by tě třeba rovnou poslal do pr... atp., když máš takové problémy s mojí formou kritiky toho či onoho...:)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

 No pokud mi něco neušlo (jakože sem tam nějaký příspěvek přeskočím, páč je třeba o něčem, co mě zrovna konkrétně nezajímá), tak mi nepřišlo, že by se vyjadřoval nějak přes čáru. Myslíš to, jak tu nějakou větu označil za kravinu? Nebo to, jak tu řešíte pořád dokola, jestli někdo něco považuje za pravdu nebo jestli si zakládá názor na (ne)správném vzorku kritiků? :)

na příspěvěk reagoval Jakkob, Eodeon

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Helo

Vyjadřuje se k seriálu? Mj ano. Opačným názorem? Svým způsobem ano, mj. Než je tu vítán? Rozhodně ne. Problém není v tom, že by měl opačný názor který by mě, nebo komukoli jinému vadil. Problém dlí v tom, jakým způsobem ty své názory prezentuje. Právě ta forma mi už přijde dost mimo, ale to už tak u internetových diskuzí bývá, kde je takové to "bezpečí" anonymity a člověk se chová leckdy docela jinak, než by se choval v reálu.
Že s jeho názory na seriál souhlasíš je v pohodě, já tu ostatně vůbec neřeším, kdo a proč má či nemá ten či onen seriál rád. Tady je to hlavně reakce na způsob a formu jednání, která má už k nějaké slušnosti dá se říci hodně daleko. Nebo máš snad pocit, že to jak se vyjadřuje je v pořádku a zcela normální? Já si to nemyslím a proto na to reaguji. Ale opakuji, s tím že se někomu DIS nelíbí to nemá nic společného.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

To že s tím jak diskutuješ ještě nikdo neměl problém neznamená, že je tvé vyjadřování a styl diskuze v pořádku.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Jakkob

Já teda nevim, co jsem to tu prolítnul, tak Cypher se docela snaží vyjadřovat k seriálu, ač zřejmě opačným názorem, než je tu vítán, ale že by byl nějak toxickej mi úplně nepřijde. Třeba jsem ovlivněnej tím, že s jeho názorama vesměs docela souhlasím a chápu je... ale tak nějak mi to vyznívá, že on se vám spíš jen brání a pořád se snaží řešit seriál. A ty tu do něj pereš a toxicituješ... :)

na příspěvěk reagoval Jakkob

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Jakkob

Největší Cypherova bláznivost tady spočívá v tom, že má tu sílu a energii neustále reagovat :D

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

zajímavé, že jsme "nezdravě konfliktní a toxický", ale nikdy jsem tu neměl sebemenší problém s nikým jiným krom rozumbrady Eodeona a poklonka Jakkoba..:))

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Božínka do toho netahej, ten s tím věru nemá nic společného. Celé je to jen o tobě. O tom, jak jsi až nezdravě konfliktní a toxický, ale na to se ani nemusí moc poukazovat, vzhledem k tomu, jak často a ukázkově "bouchneš" a všechen ten svůj bordel pustíš ven, všem pěkně na oči, bez nějakého rozmyslu a s vědomím toho, jak jsi to někomu právě nandal. A nejen proto si já ani kdokoli jiný nemusí dělat z tvých výroků těžkou hlavu, protože v podstatě jen bouchl kotel a nadělal kolem trošku nepořádku. U kohokoli jiného by to aspoň za zamyšlení asi i stálo.. ;) 

na příspěvěk reagoval cyphercz, SSE, Helo

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Bóžínku, tak ty mě obviňuješ, aha:)) To já zas obviňuju tebe, ženaprosto postrádáš elementární kritické myšlení když přijde na DIS a PIC a naprosto slepě pálíš 5 hvězdami kde to jen jde bez jakékoliv reálné úvahy nad daným obsahem atp., že v jakékoliv diskuzi zahrnující či odkazující na starší Treky jsi naprosto mimo a irelevantní už jen kvůli faktu, že jsi z nich viděl asi tolik co patlal Kurtzman a v neposlední řadě že jsi až nezdravý poklonkovač páně Eodenově:)) Tak jsme se tu hezky ovbvinili a jedeme dál;)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Obvinil tě tak na základě toho, jakým způsobem jsi se zde profiloval a sdílel své komentáře, velice často v tom stylu, že jakýkoli jiný, nedej bože odlišný názor, jsi začal hned svými subjektivními argumenty napadat jako nepravdivý, vymyšlený atd. A já s ním v tomto ohledu souhlasím. Pokud nechceš, aby si podobné věci o tobě druzí mysleli, tak se podle toho chovej a vyjadřuj, není nic jednoduššího.

 

A jinak se už zase chytáš stébla a namísto sebe a svého pochybného vyjadřování mě tu chceš poučovat o aroganci, když mám k takovým jako jsi ty na míle daleko. Ale pro mě za mě si to mysli, neb na rozdíl od tebe se já mohu s klidným svědomím spolehnout na to, že každý s trochou rozumu a racionálním uvažováním může jen v rychlosti celou tuhle tvoji komedii přelétnout pohledem a bude mu hned jasné, která bije :)

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Aha, takže když mě tu Eodeon nesčetněkrát obvinil z toho, že jsem rasista, misogyn, xenofob, přičemž když jsem se ho zeptal co ho k tomu vede, tak to právě byla ona dedukce z mého textu, tak s tímto ty souhlasíš?:) Wow, budu rád, když pro jednou použiješ vlastní hlavu a napíšeš mi v čem konkrétně jsem rasista, xenofob, homofob, misogyn atd. Snad nezvolíš onu zbabělou taktiku toho druhého pána tady a nezačneš se všemožně vykrucovat a napíšeš něco konkrétního, to bude snad zázrak pak;)

 

Co se druhého odstavce týče, tak mě opravdu znepokojuje tvůj arogantní styl psaní "já mám tu jedinou pravdu", jinak bych očekával že napíšeš "O souhlasu a nesouhlasu to PODLE MĚ vůbec není". Prosím, ber v potaz, že je to tvůj subjektivní názor, prosil bych aby ses tak konečně i vyjadřoval, když to neustále chceš po druhých;)

na příspěvěk reagoval Jakkob, Eodeon

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Eodeon

Vidíš, zase nejsi schopný napsat jednoduchý a konkrétní příklad v čem je např. Discovery kontemplativní... protože když se nad tím kdokoliv kdo tu show trochu viděl zamyslí, tak mu hned dojde, že jsi napsal úplnou kravinu, to samé platí o dalších věcech co jsem zmiňoval:) A to blábolení o tom, že jakoukoliv show sleduju kvůli "hezoučkým lodičkám, jak si poletují po vesmíru, fejzrům a jiným povrchním cinkrlátkům", lol, vždyť to je jedna z hlavních věcí, co tu celou dobu odsuzuju na Discovery i Picardovi:)) Zkrátka když ti dojdou slova, tak se vše snažíš zahrát do autu, hledáš cestičku jak na danou věc nereagovat a honem rychle změnit téma jak je cypher příšerný člověk, rasista, xenofob, homofob, šovinista, misogyn a nemá cenu se s ním bavit (plus nesmí chybět sáhodlouhý psychologický rozbor, který by se dal shrnout do šíleného "REEEEEE" výkřiku) :)) 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Mě ty jeho dedukce a závěry hloupé nepřijdou, naopak mi takřka vždy přijdou na místě a oprávněně, aspoň pokud jde o tyhle naše vzájemné výměny. Zda má v tom ohledu pravdu nebo nevím, ale myslím si, že min. spoustu věcí odhadl či vydedukoval dobře nebo spíše dobře, navzdory tomu, že se to pak třeba snažíš popírat. Ono to něco nemusíš fyzicky někde říct, aby si z toho člověk jak jinak normálně píšeš a reaguješ neudělal potom jakž takž obrázek o tom, jak se věci dost dobře mohou mít.

O souhlasu a nesouhlasu to vůbec není. Už jsem tu psal, že nemám problém s jakýmkoli, klidně i nesouhlasným názorem k čemukoli, s čím já souhlasím. Problém byl v tom, že jsi naše souhlasy či nesouhlasy neakceptoval a nepovažoval za regulérní a stejně hodnotné, jako ty tvoje, nebo jsi měl tendence nás přesvědčovat mnohými argumenty o tom, že máš v něčem pravdu, když celou dobu šlo o zcela subjektivní záležitost, na kterou jeden jediný, správný argument zkrátka neexistuje a existovat ani nemůže.

A co se týče mých (ne)reakcí na Eodeona, tak to jsem zkoušel popsat už v diskuzi u PIC. 

na příspěvěk reagoval cyphercz

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

cyphercz

oooooo, tak ty se dožaduješ? a oháníš se urážkami? a hrozíš prstíkem, pokud tvým požadavkům nebude okamžitě vyhověno? no tak to pak aaaaano. to je pak ohromné mystérium, jaktože ti nikdo na tvé ultimátum neposkytne laskavou odpověď. hmmmmm. tak se uklidníme, ju? nádech výdech, nezapomeň cucnou xanax a zkus to znovu. tentokrát aby to obsahovalo nějaké "prosím" a "děkuji" a zkus mě přesvědčit, že tvůj příští příspěvek bude stát za seriózní odpověď. ten poslední stojí akorát za odplivnutí. víme oba, že to umíš, když chceš.

 

poslední odstavec by tolik nepobavil, kdybys ho pochopil. větší pobavení skýtá spíš skutečnost, že jsou to skoro pokaždé ty nejvíc evidentní věci, kterým pokaždé neporozumíš. jak na seriálech, tak v psaném slovu. poslední odstavec ...zcela evidentně... hovořil o Star Treku jako takovém, v nejobecnějším smyslu slova. a kdybys opravdu věděl, co znamenají všechny ty pojmy, které jsi po mně tak bezmyšlenkovitě opapouškoval, věděl bys také, že Star Trek je zatraceně specifický druh sci-fi, že je to unikátní mix rysů, které v žádné jiné sci-fi sérii nenajdeš všechny, ba ani většinu. a pokud tvrdíš, že ano, pak nejspíš vůbec nevíš, které rysy to jsou, a meleš pantem zcela naprázdno. velmi bych se divil, kdybys svedl definovat, čím je Star Trek unikátní, aniž bys to někde opsal. pěkně prosím, ani to nezkoušej. jen komentuji, na nic se neptám.

tohle je skutečně jedna ironie za druhou. povrchní divák si stěžuje na nedostatek hloubky. aha. xenofobov si stěžuje na nedostatky v reprezentaci. aha. slabochovi schází machistická figura, se kterou by se rád identifikoval. aha ha ha. jsi plný paradoxů, cype. to je důvod, proč těm tvým rádoby analýzám pokaždé chybí elementární logika. jsi veskrze iracionální člověk. a jak jsem ti psal už prve, bez vysokého kvocientu racionality se v kritice z místa nehneš. a navíc máš politické názory neslučitelné s těmi, ke kterým od počátků po současnost tíhne Trek. a víš co? fajn. není problém. klidně si to dál sleduj jen kvůli hezoučkým lodičkám, jak si poletují po vesmíru, fejzrům a jiným povrchním cinkrlátkům, a zcela ignoruj, o čem to celé je, a nikdo s tím nebude mít problém. ale buď přitom konzistentní a uplatňuj ten stejný přístup plošně na všechny seriály, nejen na ty, ke kterým máš nějaké sentimentální vazby. protože tohle také racionalitu nedokládá, že.

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Eodeon

"když hovořím o Edně, hovořím o komentářích k epizodám, nikoliv o počtech hodnocení. když hovořím o Facebooku, hovořím o statusech s komentáři, nikoliv o počtech lajků" prosím tě a já v souvislosti s Ednou mluvil o počtech hodnocení a ohledně Facebooku o počtech lajků?? Jsi zfetovaný nebo jen tak hloupý nebo kde se v tobě furt berou ty výmysly?? Psal jsem ti, že na Ednu chodí ještě míň lidí než sem a že bych rád viděl ty tebou zmíněné FB stránky abych omrknul co tam lidé skutečně k Discovery či Picardovi píší a kolik jich na dané stránce je - opět nejsi schopný dodat jediný podklad svých tvrzení i když tě o něj přímo požádám, viz ta debata o scénářích u Picarda... ale vím, ono napsat název skupiny je děsná práce;) Jinak na youtube samozřejmě velmi často pročítám sekci komentářů, takže bych rád umravnil tvou další divokou teorii co sis vycucal z prstu, a to že beru v potaz pouze Likes...

 

Jinak tvůj poslední odstavec velmi pobavil, ty opravdu považuješ Discovery za kontemplativní?? Kde? Kdy??:)) To je opravdu snad ten největší nesmysl co kdy kdo o Discovery pronesl.... Nebo že inspiruje diváky k zájmu o vědu a společnost? Vždyť to je obyčejná vesmírná pew pew akce bez jakékoliv hloubky, navíc plná nesmyslů vysmívajících se vědě do obličeje!:) A společensky zodpovědná a reprezentativní také není, protože pokud sis nevšiml, tak společnost netvoří pouze neomylné kung fu mistryně s IQ 342 a muži co jsou akorát třasořitky či záporáci... bohužel Edo, taková Expanse či Orville jsou společensky mnohem zodpovědnější a reprezentativnější než paskvil jménem Star Trek Discovery;)

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

cyphercz

"Eodeon má přinejmenším stejnou rétoriku jako já" ...díky. tohle si připomenu pokaždé, když mi poklesne nálada. to je instantní sranda v pytlíku. stačí rozpustit a hned je hej :)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

cyphercz

nepochopil jsi dokonce ani samotné téma příspěvku, na který reaguješ. a to je co říct, protože je přeci úplně evidentní. řeč je tady o průzkumu mínění diváků. jinými slovy beru v úvahu komentující reakce. když hovořím o Edně, hovořím o komentářích k epizodám, nikoliv o počtech hodnocení. když hovořím o Facebooku, hovořím o statusech s komentáři, nikoliv o počtech lajků. bavím se tu o konkrétních názorech, podle kterých si dělám obrázek o tom, co přesně a koho na kterém seriálu zaujalo, co se líbilo a co nikoliv. tak je asi zjevné, že jsem nemluvil o počtu procent, počtu hodnocení nebo počtu lajků, protože z toho si asi sotva něco odvodím. leda by sis myslel, že dát lajk nějakému videu znamená bezvýhradně souhlasit s veškerým jeho obsahem (a netvrď mi, že načítáš všechny komentáře pod každým videem z každého z těch uvedených kanálů, ne, soudíš čistě podle počtu lajků). ale tak naivní nemůžeš být ani ty sám. ano, v mnoha případech to přesně tohle znamená, ale v mnoha jiných je to třeba jen vyjádření podpory nebo uznání za práci, kterou autor videu věnoval. tak to ostatně dělám i já. dávám lajk téměř všemu. a troufnu si říct, že to tak dělá většina uživatelů. ta tvoje tvrdá fakta mohou mít tisíc výkladů a ty si prostě vybíráš to, které se ti hodí do krámu. a přitom je to úplně zbytečné téma, které už se tu jednou řešilo, a jasně se dospělo k... ničemu. jasně jsme se tu, a pokud mě paměť neklame, tak včetně tebe, shodli na tom, že bez statistik sledovanosti se z místa nepohneme. vůbec nechápu tuhle vaší potřebu se o tom znovu pohádat.  hádejte se o tom dál, ale mě z toho vynechte. můj čas je na taková prachzbytečná témata moc drahý.

 

nepochopil jsi ani druhý odstavec. smíchal jsi dohromady dvě veci, které spolu nesouvisejí. jedna věc je reflexe společnosti a politiky, druhá věc je reprezentativní zastoupení. hovořím o obou, ale nijak přitom netvrdím, že se jedno od druhého odvíjí, to sis k tomu v nějaké fázi domyslel. jediné, co mají společného, je, že obojí patří zcela neodmyslitelně ke Star Treku od počátků po současnost. pokud se nějaký seriál nevyznačuje ani jedním z těchto dvou rysů, pak má tím pádem s Trekem společného málo. snad tentokrát dorazí zpráva bez obvyklých šumů.

tvé důvody, proč nesnášíš Discovery, jsou vskutku evidentní. sám si je právě napsal. nesouhlasíš s politickým obsahem seriálu. nesouhlasíš s liberálním podtextem. a jelikož politickým obsahem seriálu jsou levicové ideály tolerance, rovnoprávnosti a úcty k menšinám, pak odmítáš toleranci, rovnoprávnost a úctu k menšinám. skutečnost, že si obsah seriálu vykládáš zcela v rozporu se skutečností úplně jinak, tedy jako jakousi údajnou propagandu, sama o sobě vypovídá o tom, že jej dez/interpretuješ optikou názorového extrému, optikou zaujatosti a předpojatosti. čili nenávidíš ten seriál pro něco... co v něm vlastně vůbec není, co je čistě jen v tvé hlavě a v hlavách stejně extrémisticky uvažujících diváků.

jenže potíž je, že úplně stejný obsah měly až na ojedinělé epizody i všechny ostatní Star Trek seriály. toleranci, rovnoprávnost, úctu k menšinám. všechny se klonily spíše k liberalismu. u nich se ti povedlo to odmyslet, ignorovat a užít si sledování i přesto. dobře pro tebe. Discovery je v tomto smyslu daleko výmluvnější a explicitnější. tady už se ti to odmyslet nedaří tak snadno, a tak se rozčiluješ. ale skutečnost je taková, že se nezměnilo nic. Star Trek vždy propagoval levicové myšlení, které je neslučitelné s tvými názory. můžeš se stavět na hlavu, ale nic tím na tomto faktu nezměníš.

 

otázku Expanse ti těžko zodpovím, když jsem seriál neviděl. ale ty sám by ses mohl víc obtěžovat ve snaze přijít s odpovědí. ono se stačí odrazit od toho, co jsem psal v minulém odstavci a zamyslet se hlavně nad tím, jestli náhodou Expanse není zásadně odlišný druh sci-fi seriálu...? není třeba pochmurnýý tam, kde je Trek optimistický? není soustředěný na drama a napětí tam, kde je Trek spíše kontemplativní? má nebo nemá ambice být reflexní společenských otázek? má nebo nemá inspirovat diváky k zájmu o společnost či o vědu? má nebo nemá ambice být společensky zodpovědný a reprezentativní? nevím, neviděl jsem a nepředjímám odpovědi. ale tuším, že z toho sci-fi jsi možná tak moc odvázaný právě proto, že se Treku málo podobá svým obsahem a laděním. právě proto, že vlastně nejsi cílovka Treku. jsi cílovka seriálů jako Expanse.

na příspěvěk reagoval cyphercz

Související novinky

Michelle Yeoh hvězdou nového Star Trek filmu

Michelle Yeoh hvězdou nového Star Trek filmu

19.04.2023

Tak se fanoušci Star Treku přece jen dočkají nového filmu. Místo návratu party okolo Chrise Pinea (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů) ale nakonec jako první dorazí snímek s názvem Star Trek:… (více)

Dvojice z Hannibala opět spolu

Dvojice z Hannibala opět spolu

02.11.2022

Celovečerní režijní debut Bryana Fullera je konečně na spadnutí. Tvůrce Hannibala nebo Amerických bohů si za svůj projekt zvolil snímek Dust Bunny, a jako hlavní hvězdu do něj pak obsadil svého… (více)

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (více)

Star Trek dostane další seriál

Star Trek dostane další seriál

18.05.2020

Trvalo to roky, ale značku Star Trek se nakonec přece jen podařilo oživit. A paradoxně to nebyly filmy (byť pomohly), ale televize, kde se postavám spojeným se slavnou lodí Enterprise začalo dařit.… (více)

Reklama

Reklama