Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (378)

castor 

všechny recenze uživatele

Will Smith nám zase trpí. Nedávno to schytával coby nigerijský přistěhovalec, který ukázal na rizika hráčů amerického fotbalu, ve Štěstí na dosah vykreslil otce, kterému osud hází klacky pod nohy, v Sedmi životech byl zase sžíraný chybami z minulosti. Nyní jsou jeho oči snad ještě smutnější. Tklivý příběh, půltucet hereckých hvězd, přeplácaný guláš. Brzy totiž na scénu přijde plán, kdy Smithe jeho kolegové mají dotlačit k tomu, že je prostě blázen. A najmou si herce, kteří jim k tomu pomůžou. Ale bacha, dělají to proto, že už zkusili leccos a Smithe mají vlastně rádi. A nechtějí, aby svou netečností položil společnou firmu. A aby toho nebylo málo, hercům se začnou svěřovat se svými bolístkami. Smith mezitím trpí. A divák tak trochu s ním. Závěrečné dějové odhalení, no, překvapí. O zbytku raději moc nepřemýšlet. A ano, přijde na řadu i rakovina. Dokonale prázdný film. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem to prokoukl, ale zas mě potěšilo, že jsem měl pravdu. Úplně jsem v danou chvíli nepotřeboval smutný film, ale ano, patří mezi ty lepší - hlavně díky hereckým kvalitám. Celkem mi vadilo, že šlo úplně stranou, co vlastně ta jejich společnost dělá a nedostalo se příliš prostoru vedlejším postavám. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Spektrum skvělých herců, slibující úžasnou podívanou, nakonec předvádí průměrný film, milý film plný rádoby emocí bolesti z těžké ztráty, které já, divák, jsem nevnímal jako racionální, spíš přehnaně melodramatické - ostatně jako celou epiku příběhu protkanou tak ohranými frázemi, že jsem nebyl schopen se nechat dojmout. Na konci příjemná, ale očekávaná, přetočená pointa. Film potěší, nenadchne. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na to aby to bola špičková dráma by musel byť Will Smith trochu menej uplakaný a záver sa nemusel toľko snažiť pritlačiť na divákove city. Inak okrem hlavnej dejovej línie tu máme mnoho vedľajších, ktoré predstavujú skvelí herci, ale tie príbehy sú ploché a neopracované, nejdú veľmi do hĺbky. Dokonca sú aj nedotiahnuté, ako je „vzťah“ Keiry s Edwardom. Ľudia sú radi emočne vtiahnutí, ale nie, ak je tá snaha toľko evidentná a nedokonalá. Za najväčšie pozitívum považujem krásnu hudbu na záver. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých momentů by se tam asi našlo, ale jako celek mi to přišlo spíše jako slabší film - občas melodramatický k zalknutí, ale povětšinou spíše jen povrchní a dramaticky nezajímavý. Největší slabinou snímku je podle mě scénář - moc mě nebavilo sledovat vývoj děje, některé dialogy mi přišly dost hrozné, a celé mi to přišlo dost předvídatelné. Soundtrack se mi taky moc nelíbil a ani hvězdné obsazení, resp. herecké výkony, nejsou po mém soudu bez chyb (nejvíc se mi líbilo trio Will Smith & Helen Mirren & Edward Norton - zvláště ten Will Smith je skutečně excelentní, naopak moc nemusím Keiru Knightley, která mi zde přišla ještě horší než obvykle - skoro ji nově podezírám, že má vadu řeči - a Jacob Latimore a Michael Peña mi tam vyloženě vadili). Spoustě lidem se ten film asi bude líbit a osobně jim to přeju, ale já jsem z něj měl bohužel jen průměrný dojem. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Počas prípravy Willa Smitha (Howard) na rolu, zomrel jeho otec, Willard Carroll Smith, Sr. Herec uviedol, že práca na filme pôsobila terapeuticky, pretože mu pomáhala vyrovnať sa so stratou. (Astonko)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama