Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

LadyRainier

A Nebo budou prostě dvě verze, stranda by třeba byla kdyby CABLE budoucnosti byl hlavní záporák Deadpoola 2... 

A jeho mladší verze by se ho snažila porazit. 

Něco takového už tu bylo třeba v Dragon Ball... 8)

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Spiker01

A já na dabingy koukám čistě ze zvědavosti a vybírám si. Anglicky umím dost dobře na to, abych nemusel koukat na filmy s titulkama, ale prostě mám rád kvalitní dabingy. U Deadpoola jsem tak nějak očekával, že to nebude nic moc (studio Barrandov, režie Petr Pospíchal a navíc v dnešní době, kdy nejmíň polovina nejlepších dabérů není v některých studiích obsazována), ale výsledek mě dost překvapil. Jelikož nemám kabelovku, tak ty vyslovený ušní výplachy nemám šanci slyšet (o Beverly Hills vím jen díky Dabingfóru) a na dabingy pro Blu-ray se snažím nekoukat. Stejně jako na dabingy pro TV Nova. Nelepší zkušenosti mám s ČT a Virtualem, takže na jejich dabingy koukám a mám radost, když zjistím, že to má dobrej dabing, dobrý herce, dobrej překlad. 

MiniMinion

MiniMinion (hodnocení, recenze)

Ratemus

No Jones nevim, nepamatuju si ho, jak hraje, jen jak vypadá. Velikostí asi ano. Kdyby to nakonec byl on, uplne cekam nejakej vtipek na to, ze 7 let seděl:D No a Skarsgård snad, ale zas mi prijde až moc mladej.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Kdyby to nebylo synchronní, to by nebyl problém. Problém byl, že mu nikdo neřekl, že Deadpool mluví v té a té scéně ztežka a sténá bolestí, místo aby úplně v pohodě házel (nijak zvlášť přeložené ) hlášky. Komunistické (a postkomunistické) jednohlasy nejsou ofiko dabingy, takže to bych neporovnával. Kdyby se to porovnávalo s tím, co v posledních letech vytvářejí některé kabelovky (nový dabing Beverly Hills, kde dabují dohromady asi čtyři lidé), tak by bohožel Deadpool dopadl ještě docela dobře. Jinak jediný celkem dobrý dabing, vyrobený na Blu-ray, co jsem v poslední době slyšel, byly Buchty a klobásy. Proto koukám jenom na dabingy od ČT (a občas pro Primu) a pro kina.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

doufám že Pierce to hrát nebude, to bude zahozený potenciál....jen to ne

LadyRainier

LadyRainier (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ahaa ...takhle mocně já to zase nesleduju ...noo tak další z kola ven (ale fanoušci za něj taky lobují  mocně, navíc kámoš s Langem)...to bude ještě sranda ...Taky mi nevadí, nejvíc mne baví v Mamma Mia :-D :-D na to se hodil dobře ...ten Craige by byl úlet ....já už sem zvědavá až to ofiko vypustí ...

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama