Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

darm odpad!

všechny recenze uživatele

Incredible :) Maník se skafandrem na hlavě, vypadající jako kříženec gorily s medvědem se potácí po nějakých vyprahlých pláních v okolí skal a snaží se zabít poslední lidi na Zemi, kteří před ním utíkají.. Ale abych tomu dal pět hvězd, musel bych se tím bavit ještě víc.. Ale co jsem tomu maníkovi fakt záviděl, bylo to úžasný bublifukový rádio :o) ()

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmů Eda Wooda jsem si myslel, že už mě nic nemůže překvapit, ale to jsem se mýlil. Plan 9 From the Outer Space byl oproti tomuto unikátu oskarovým velkolepým výpravným snímkem. Sice jsem s e během celého filmu tak nějak musel usmívat nad tou naivitou, nelogičnostmi, diskontinuitou některých scén atd., ale to nic nezmění na faktu, že Robot Monster byla ta nejdelší a nejnudnější filmová hodina mého života :-) ()

Reklama

Douglas 

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, kde je hlavním záporákem maník v kožichu a jakousi helmou na hlavě, který v 90% minutáže chodí po horách či mluví do kusu desky /obrazovka/ a ostatní hrdinové provádí velmi vtipné věci...? Nic, je to neuvěřitelná sranda, nejde než se smát a smát, neboť jen tak se dá o filmu říci, že je vynikající. A to ještě s nadhledem kosmické stanice MIR (než spadne). Ne, je to neuvěřitelná hloupost, kravina, šílenost a z hlediska zde užívané kvalitativní stupnice více než jen odpad, spíše ultraodpad. Ačkoli to zní neuvěřitelné, Robot Monster je dokonce větší hrůza než Woodovy klasiky, ale zároveň je vtipnější, takže to prostě musíte vidět - nebo spíš... měli byste, protože já jsem si během sledování opět uvědomil, proč tak miluji filmové médium a v čem všem můžu objevovat jeho "kouzlo". ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa ve filmařské naivitě a neschopnosti. Film extrémně špatný tím asi nejlepším možným způsobem - vůbec nic v něm nefunguje, ale divák při jeho sledování nijak netrpí. Naopak se po většinu času báječně baví tím, jak je to celé ve své snaze o vážnou apokalyptickou hororovou sci-fi půvabně hloupé, absolutně nesmyslné a hlavně nechtěně směšné. Rozhodně jeden z nejlepších nejhorších filmů všech dob! Krásných 0 % ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem neuvěřitlené. Stačí kožich gorily, helma potápěče a máte mimozemšťana. Pár několika minutových záběrů, které použijete hned několikrát a máte hodinový film. Stoprocentně přehrávající herce, šílenou hudbu a máte o zábavu postaráno na celej den (jako parodie jednozačně na pět hvězdiček)... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama