Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clive Owen hraje detektiva, který žije ve světě, kde neexistuje soukromí či anonymita. Životy všech jsou transparentní, vysledovatelné a kontrolované příslušnými orgány. Vypadá to na konec zločinnosti. Avšak když narazí na mladou ženu (Amanda Seyfried), o které nejsou vedeny žádné záznamy, začne si uvědomovat, že to nemusí být konec zločinnosti, ale teprve začátek. (ČSFD)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (132)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako hodinová a dražší epizoda Black Mirror by to bylo dokonalé. Niccol přichází s velmi inteligentní a aktuální látkou v dystopickém balení a první hodinu skutečně drží diváka zaháčkovaného a v napětí. Pak se ale začnou věci rozvíjet podivně urychleně a v několika bodech se zcela upouští od nastolené logiky světa, aby se vše polopatě vysvětlilo - a finále přitom nemá, co říci. Promarněný potenciál s luxusní atmosférou, správně chladným vizuálem a zajímavým přesahem, který se ale nepodařilo soudržně prodat. Owen dobrej jako vždy, Amanda sexy jako nikdy. 70% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný, vcelku i originální, ale zpracování filmu je naprosto bez emocí a tím hodně nudí. Líbily se mi scény, kdy nám ukazovaly co daný člověk viděl, bylo to zajímavě natočený. Chvílemi jsem měla pocit, jako bych byla v nějaké VR hře. Ale co mě opravdu štve je to, že emocí tam není ani 1%, prostě nemastné, neslané a nijaké. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná utopická Sci-Fi kriminálka s obstojným Clive Owenem a Amandou Seyfried. Režisér Andrew Nicol chtěl zřejmě navázat na svůj úspěch In Time podobně zajímavým tématem, ale to se mu nyní nepovede. Námět je rozhodně zajímavý a je zde pár solidních sekvencí ( Nechybí i krev a nahota za to plus) a rozuzlení mohlo být určitě vyhrocenější. Na podívaní fajn. Od Netflixu rozhodně lepší počin. 60% ()

sta 

všechny recenze uživatele

Zásadní ukázka toho, co Netflix je a asi i dlouho bude - televizí. Ačkoli sehnal téměř áčkového režiséra a téměř áčkové hvězdy, výsledek se odehrává ve dvou třech lokacích, vše je snímáno z blízkosti a i příběh nemá žádné hlubší košatění. Je to prostě dobrej TV film. Chytře napsanej, chytře zrežírovanej, ale bytostně televizní. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Vymakanej film z dílny originálního borce, kterej si sám píše scénáře a jeho fantazii je pořádně vyvinutá... Co film, to originální myšlenka, kterou navíc i perfektně převede na plátno. Tentokrát svět bez soukromí, detektiv se komukoli může napíchnout do hlavy a vidí přesně to, co dotyčná osoba. Takže by se dalo říct, že má hodně zjednodušenou práci, ale jen do tý doby, než se na plátně objeví holčina, která to všecko zamotá. Největší síla tohodle filmu je v myšlence, která je fakt jako v drtivý většině filmů od tohodle tvůrce, geniální... Smutný je, že se ttenhle film ani nedostal na český kina, ale ještě že existují servery, kde se dají tyhle filmy sosnout. :o) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno