Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Dodatek ze dne 10.08.2022). 9. a poslední díl 3.série. Finálový souboj začíná. Než se stihnou Max, Lucas, El, Mike, Nancy s Jonathanem a další přemístit z nákupního centra, zaútočí na ně zlá příšera přivedená Billym. Mezitím se snaží Hopper s Joyce a jejic kamarádem zničit zdroj, jenž otevírá Bránu. Jejím zavřením by se mohlo podařit odříznout stvůře přístup k hlavnímu padouchovi, který na Odvrácené straně sílí. Vše se vydaří, ale s následky. Billy a Hopper umírají, Jane (El) přichází o svoji moc (téměř). Bude slabá navždy? O tři měsíce později se Jonathan s Jane a Joyce přesouvají pryč z Hawkins. 100 procent. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOHLE JE VRCHOL SERIÁLU! Neskutečně našlapaný díl, od začátku až do konce. Je to pastva pro oči. Atmosféra by se dala krájet. Má to skvělé, až někdy geniální momenty. SPOILER scéna kdy začne zpívat Dustin pro svoji holku Suzie bylo ABSOLUTNĚ GENIÁLNÍ! V tu chvíli jsem začal plakat štěstím, protože tohle vymyslet, když zrovna zachraňují svět, to prostě nemá chybu. KONEC SPOILERŮ. Jsem zvědavý kam se seriál vydá ve 4 série, jsem ku**a natěšený! Podtitulková scéna dala jasně najevo, že naše oblíbená postava žije, díky bohu. A na závěr, na konci mi nezůstalo ani jedno oko suché. MILUJU TO!! ()

Reklama

kill-tec 

všechny recenze uživatele

!!! POZOR, může obsahovat spoilery!!! Musím uznat, že mě celá série docela bavila a tenhle poslední díl byl jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Závěr hodně silný a emotivní. Asi jako každý zdravý člověk a fanda Stranger Things, tak i já trochu narušil vlhčením jeden ze svých smyslů - zrak, když nastaly situace po otočení klíčky. Ten dopis byl hodně silnej moment a já nemohl uvěřit, co se to právě stalo. Po-titulková scéna mě ale najednou vpálila takovou radostnou facku, že jsem utřel všechny slzy a vyměnil je za pozitivní úšklebek. Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tam po tom "výbuchu" stalo pár anomálií, třeba jako např., kde najednou byli všichni ti ruští vojáci a inženýři, když se jim tam "vylodili" američtí swaťáci ?! Hopper si taky mohl klidně před velkým třeskem odskočit pod zábradlí a schovat se tam apod. No, každopádně další série se tutově dočkáme a já pevně doufám, že za tím železobetonem kdesi na Kamčatce, se nedobrovolně schovává právě náš tlustej kníratej šerif! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverčná epizóda priniesla smrť jednej z najmenej obľúbených postáv, ďalšiu ktorá smrťou nebola kedže po titulkoch to bolo jasné každému a spievanie Dustina a Suzie bolo hodné úrovne Teletabies. Nechápem vysoké hodnotenie na čsfd, ale nato som si už zvykol, avšak záverečný boj s príšerou a opät (ne)uzavretý prechod do sveta Upside down priniesol opäť to isté a trochu sklamal. Pozrieť celú sériu za 1 deň možno nebol najlepší nápad. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh třetí řady nebyl nikterak oslnivý. Síla seriálu je v interakci postav a jejich hereckých představitelů, kteří si dokonale sedli. S další řadou by to chtělo zásadnější obměnu celého konceptu. Zatím to totiž bylo víceméně třikrát to samé. Otevřená brána mezi světy, děsivá potvora, boj s potvorou, uzavření brány, aby se nakonec zjistilo, že není tak docela zavřená. Season 3 - 70% ()

Zajímavosti (11)

  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)

Reklama

Reklama