Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tak dlouhé pauze, ale hlavně tak dlouhé době od událostí třetí řady je pochopitelné, že tvůrci chtěli diváka seznámit s tím, kam se postavy posunuly a jak žijí. Což byla dobrou hodinu ne zrovna nuda, ale ...všichni jsme byli natěšení na hororovou jízdu. Jenže Duffeři si jedou svoje. Postavy mají rádi, nejsou to pro ně jen figurky. Tento seriál není o monstrech, ale o lidech, kteří čelí mostrům. Takže doporučuji trpělivost. Na konci epizody dostanete, nač jsme tak dlouho čekali. Nové postavy jsou taky fajn...i když některých si člověk moc dlouho neužije. Winona Ryder je v padesáti letech pořád šťabajzna, ostatní "děcka" sice vyrostla, ale už jsou s námi takovou dobu, že není těžké vnímat je jako staré známé. Ty školní trable, kterými si procházejí se dají přežít, ale snad už toho bude míň, občas je to otravné. Jako rozjezdová epizoda fajn. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady, první epizoda této velmi očekávané série, a jo kurva, je to moc dobrý a najetý jak blázen. Dospívání a emoce dětí tady úplně překypuje a je to dobře. Scény z DnD a basketballu, které se prolínaly se mi moc líbily. Všechny postavy dostaly svoje slušné intro do téhle série a je to teď dobře rozjetý. Jako úvodní díl to funguje tak jak má a já nemám co vytknout. Hlavní záporák série na konci.... typičo to bude drsný. ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To čekání stálo za to. Nečekal jsem průser, ale ani to, že by mě to dokázalo nějak více překvapit. Skvělá hudba, vizuál, postavy, všechny změny i výplň mimo upside down. Co se týče samotného UD, to zde docela přitvrzuje a hororově předbíhá všechny ty dnešní R sračky. Jak jsem těch 13h v kuse moc neviděl, tak teď docela nevím. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už bývá u Netflixu zvykem a vlastně i u mě každoročně u jakéhokoliv seriálu počínající prvním dílem - znovu jsme tu měli dlouhonatahovaný úvod, kde jsme zjistili, co naši hrdinové dělají. Zajímavé rozhodně bylo, jak někteří kluci vyspěli a chtějí dospět, zatímco ostatní jsou stále jen děti. Zápletka se ukázala až na konci, takže tady není moc co hodnotit. Párkrát jsem se při epizodě nudil, ale ještě za to nebudu snižovat hodnocení. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podareny uvod s "uradovanim" 11ky v labakoch v 1979tom, to trosicku naladi. Ale len, kym sa vratime do "sucasnosti", kedy nas decka uz navstevuju strednu skolu a moju klasicke "mindraky", nastastie s komedialnym nadychom. Nebyt "babkariny" v zavere, ani by sme netusili, ze jeden zo zanrov je mystery. Slabota. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama