Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl za mnou a jo, šlape to extrémně dobře. Vecna nebo jak se jmenuje, teda jestli mu tak budou říkat tomu záporákovi, teda asi jo, když to je i v názvu epizody, každopádně jde o kurva děsivého zmrda a doufám, že tam rozjede pořádný peklo. Vývoj postav je přepal jak svině a jako, vidím to na kurva dobrou sérii, možná nejlepší sérii ze všech čtyř. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže tu je úplne stereotypné hororové monštrum ale oni sa rozhodli že tam ešte šupnu len tak šikanátorov pre Eleven. Prečo ju šikanujú? Aký majú dôvod? To vám seriál nevysvetlí radšej vám dá kompiláciu ako nejaký čávovia hrajú golf. Je to strašne predvídateľné a fakt ma prekvapuje že toto je od čávov ktorý spravili minulé tri úžasné série. Ale ľudia to milujú takže tak... ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V čem mě Stranger Things nikdy nepřestanou udivovat je ten jedinečnej talent s jakým Duffer bros. dokážou perfektně vybalancovat famózní formální stylizaci, hororové prvky, autentickou 80's retro atmošku (You Spin Me Round!) a všechny melodramatický zápletky i podzápletky zabývající se vztahy mezi postavami. ()

Mr.Apache odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepřekvapilo by mě, kdyby tunel z Ameriky do Kaliningradu vedl přes Oválnou pracovnu. Uplně vidím jak se otevře tajný vchod v knihovně a kolem Ronnieho propochoduje četa ruských vojáků s Hopperem na nosítkách. Jinak cring fest se nám tu zdárně dohrabal až k ubíjející nudě, kdy se na ploše jednoho regulérního celovečerního filmu nestane téměř vůbec nic. Millie brečí, nosáč se diví, tlouštík s umělým hárem, jež mu pohromadě drží čepička, hraje golf... A tak má člověk spoustu času přemýšlet nad tím, jak Joe Keery v seriálu vystřídal už třetí, úplně odlišnou roli, a v té poslední to dotáhl až do funkce Asistenta lesby. Vypnul jsem to po hodině a mé hodnocení plně vyjadřuje pocit, který jsem z toho měl. ()

StefeMakovec 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série započala poměrně zajímavou první epizodou, ale druhá epizoda ji začíná pohřbívat do stejného standardu jako jsou všechny ostatní průměrné hororové filmy a seriály, a taky začíná z charakterů dělat naprosté idioty. Z Max se stala uzavřená nafoukaná puberťačka co se odmítá s kýmkoli bavit, z El je úplně stejné ne-li větší NPC nepolíbené životem mezi ostatními lidmi jako v první sérii a celkově se životy všech charakterů rozdělily a téměř rozpadly. Potřeba staré dobré party z této série vyloženě číší. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pro podnik, ve kterém se nachází kluziště pro kolečkové brusle Rink-O-Mania, sloužily prostory Roller Kingu v Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko. Natáčelo se zde od 11. srpna od 13. září 2021. (Karlosik_4)
  • Když Robin (Maya Hawke) ukazuje seznam Ricků s účty ve videopůjčovně, pod číslem 10 je uveden Rick Sanchez, což je odkaz na populární animovaný seriál Rick a Morty (od r. 2013). (KGBelik)
  • Ve 35. minutě, když si Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp) a Jedenáctka (Millie Bobby Brown) užívají jarní prázdniny na kolečkovém kluzišti, slyšíme v pozadí píseň „Tarzan Boy“ od italské kapely Baltimora, která vyšla v roce 1985 na jejich debutovém albu nazvaném „Living in the Background“. (Trajektt)

Reklama

Reklama