Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Začátek 4. série (první 3 díly) byl lehce nadprůměrný. Líbilo se mi zachování všeho "starého" - postavy, dialogy, sarkasmy, hororové scény.. ale nic moc se nedělo. Šťávu těmto dílům dávala jen nová dimenze "krvavého masakru".  Tento čtvrtý díl byl ale naprostá bomba! Strhující závěr spojený s mojí velmi oblíbenou Kate Bush a její Running Up That Hill mě naprosto dostal. PS: ta píseň a pocity ze závěrečné scény mám v hlavě ještě den po shlédnutí. A myslím, že to bude trvat dlouho, než to něco přebije. Pokud nebude 5. epizoda lepší než tato čtvrtá :-) ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivně nejlepší díl doposud. Nechybělo zde nic: napětí, humor, akce, tajemno. Jen ta retrospektivní scéna ve vězení, kdy se vracíme do minulosti mohla být o chloupek lépe zpracována, tak jak to umí pánové v seriálu American Horror Story v době jeho nejlepší slávy - ihned jsem si na tento seriál vzpomněl, a to je jen dobře. Oproti minulé epizodě kde se toho moc nestalo, tady jakoby vybouchla bomba zvratů a divák jen hltá to, co se před ním děje na obrazovce. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už nie je žiadnych pochýb o tom, že Mex je ďalšia Vecnovom zozname. Nancy a Robin v mega rozhovore v psychiatrickej liečebni, ktorý dosť veľa vecí vysvetľuje a v konečnom dôsledku dáma Mex šancu. Hopper to asi nebude mať také ľahké, ako by sa zo začiatku mohlo zdať. Prevedenie: Veľmi dobrá časť. Stále sa niečo deje a to niečo je celkom dych berúce. Ten rozhovor Nancy a Robin bola totálna vykrádačka "Mlčania jahniat" ale prekvapivo mi to vôbec nevadilo. Najviac si na seriále cením dobrú hudbu vhodne volenú. 90% ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U filmů bývám často docela plačko, ale tento díl s mými emocemi moc nelomcoval. Bylo to sice pěkný a ten závěr s písní Running Up That Hill byl fajn, ale klidně bych tu scénu ukončila po vzoru GRRM. Nicméně pět hvězdiček musím střelit za tu dějovou linii v Rusku, která je plná akce. Ty rvačky s komoušema mě baví :) ()

neumimfilm 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší seriálová epizoda, kterou kdy kdo natočil.  Fantasticky natočeno, fantasticky zahráno, fantasticky všechno: Každý prvek filmové řeči stojí přesně tam, kde stát má a takovým způsobem, jakým stát má. A všechny jsou spolu provázány do dalšího perfektně nádherně svojskýho kousku celé kinematografie, protože o tomhle se jednou bude učit hodně filmových praktiků i teoretiků. Takhle se dělá instantní klasika. Takhle se vypráví příběh.  Bratři Dufferové smekám, protože touhle řečí takhle dobře jen tak někdo nemluví. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Robin (Maya Hawke) poukazuje na to, že Nancy (Natalia Dyer) má na stěně své ložnice plakát Toma Cruise. Tato série se odehrává v roce 1986, tedy v roce, kdy byl vydán Top Gun. Tato série měla také premiéru ve stejný den, kdy vyšlo pokračování filmu, Top Gun: Maverick, a to 27. května 2022. (KGBelik)
  • Dům, ve kterém bydlel Victor Creel (Robert Englund), je poctou pro dům z knihy „Řbitov zvířátek“. Některé předměty na půdě jako bílé šaty či kolečkové křeslo jsou pak odkazy na předměty z jiných románů Stephena Kinga jako „Carrie“ či „Misery“. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno