Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola pátá: Projekt Nina (S04E05)

(epizoda)
  • USA Chapter Five: The Nina Project

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctka míří s Owensem do Nevady, kde musí čelit vlastní minulosti. Parta z Hawkinsu hledá stopy ve zchátralém domě a Vecna má další oběť. (Netflix)

Recenze (39)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl za mnou, nejvíc se mi tady líbily asi scény v letadle, ty byly cool a celkem zábavný, prozkoumávačka domu od Victora Creela je taky celkem cool, hodně se mi líbilo, jak chodili za tím světlem, to bylo dost hravý a originální. Parta basketbalistů, co hledají Eddieho je otravná, ale dobře to sedí do příběhu, takže asi proč ne. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Humor jako vždy na jedničku. Návrat staré postavy je potěšující a ačkoliv pořád nechápu, jak přežila, a kde celou tu dobu byla (mám pocit jakoby si to tvurci vymysleli až nyní na tuto sérii), tak se mi to líbí. Millie Bobby Brown mi jen potvrzuje, že se narodila pro Eleven (v jiných projektech kde jsem ji viděl na mě nedělala dobrý dojem) a strašně se těším, až získá zpátky svoje schopnosti. Jediná dějová linka, kterou bych vystřihnul je ta s tou basketbalovou skupinou co jdou po Eddiem. Ale jinak nemám co vytknout. :-) ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně si nemyslím, že by to byl nejslabší díl. Marně se snažím pochopit mentalitu zdejších uživatelů neb mi přijde, že se naše názory diametrálně odlišují. Za mě zatím jednoznačně nejhorší byl první a hned potom druhý díl. Tento mi přijde v pohodě až na ten KONEC! Mohla bych prosím dostat nějaký BABY-CUT, kde budou vystříhané nechutné scény? Jo a to pošahaný OOC s Murrayem taky jen tak neberu. Jeho karate bylo super, ale sakra je to Murray! Nikdy by se nenapil podezřelého nápoje v nepřátelském území! Vzpomeňte si, co dělal ve dvojce. A Hopperovy nohy jsou asi z titanu. To je taky dobrej úlet, co vydrží. Vzpomínka na Vietnam dobrá a v syrovosti i silná, nicméně uplakaný Hop nic moc :( jo a ta scéna na konci, to je fakt humáč. Neviděla jsem nic, stačily ty zvuky. Proč, prostě proč!!!! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní návrat ke kořenům, který zcela nejpatrněji čerpá z tvůrčího rukopisu Stephena Kinga. Millie Bobby Brown je jeden z největších talentů svý generace. Kamerový jízdy a otočky jak od Benoîta Debieho nemaj chybu a jsou neodolatelnou třešničkou na dortu – mňam do píči! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Mlčaní jahniat vykradol seriál Kingovo To, pripomenuli nám že Will je do Mikea ale linka s El v prostredí v ktorom sa aktuálne odohráva je po výbornom rozbehu série tak trochu krokom spät a tentokrát to nevytiahol vyššie ani Hooper, ani "vtipné" poznámky o komunizme či tá ultraliberálno vtipná že postrelenému človeku asi kostol nepomôže. Nuž, nepomohli mu ani ultraliberálna supernemnica Bory s chirurgmi vyštudovanými za peniaze Tvoj tatko rekords :-D...vtipnejší je už iba večer Milana Markoviča. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

  • Když stojí Max (Sadie Sink) v 53. minutě u klavíru, tak se jí mění v různých záběrech účes. (Duoscop)
  • Když se El (Millie Bobby Brown) pokouší uprchnout z laboratoře, zvuk alarmu připomíná podobný alarm z filmu Vetřelec (1979). Stejně tak točící se kamera je odkazem na tento kultovní film. (NiWi)

Reklama

Reklama