Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (626)

castor 

všechny recenze uživatele

Hned čtyři scénáristé, přesto velmi průměrný scénář. Pro někoho tak ikonického jako je Rowan Atkinson dost blbá zpráva. Právě tenhle úřednický packal zachraňuje, co se dá, protože budoucnost britského impéria je v ohrožení. Ačkoliv se navážíme zejména do bondovek, žánrových odkazů je trestuhodně málo. Parodické ambice jsou tudíž slabé, a nebýt Atkinsona, který těží ze svého zákeřného trouby Mr. Beana, zdaleka by to nebyly tyhle tři dietní hvězdy. Tenhle (místy) uzívaný kousek totiž nevznikl proto, aby lámal žánrová pravidla nebo oslňoval špičkovou akcí. Všechno je průhledně nalajnované a pasivně útočící na divákovu peněženku. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem se bavil hodne. Atkinson se tvari jako debil a vsechno podela, ale nakonec vse dobre dopadne. Neco mezi Bondem a Beanem. Rozhodne nejlepsi parodie na bondovky. Sice je vetsina foru dopredu jasnejch, jenze v Atkinsonovo podani se jim presto budete smat. A Malkovich je opravdu vynikajici a svoji roli "frantika" si skutecne uzil. Ja se bavil vyborne a docela by me zajimalo jak by to vypadalo, kdyby Atkinsona obsadily do skutecne bondovky, protoze v obleku vypada fakt cool. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná „popcornovka“ u které se člověk v některých situacích skutečně zasměje, jindy se však dočká jen trapných momentů. Naštěstí tu je Rowan Atkinson – chlapík, kterého „žeru“ už odmalička. Tenhle borec coby nešikovný agent MI 7 má sice do Jamese Bonda daleko, nicméně se dokáže ze všech „patálií“ vylízat s grácií. Natalie Imbruglia je (byla) opravdu kus pěkné ženské, nicméně zde skutečně hrál prim John Malkovich. Podobné komedie „parodie“ sice moc často nevyhledávám, ale lhal bych, kdybych tvrdil, že se na tento „skvost“ už nikdy nepodívám znova. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Pro mě už klasika. V jednoduchosti gagů opírajících se o akční, špionážní a buddy-movie díla je krása. Ten Atkinson si ze sebe umí dělat srandu i tady, ne že ne. Pokud o něm něco víte, pro někoho plus nebo mínus, přikláním se k první možnosti. Nádherná a ne špatně hrající Natalie je fajn. Chápu, že ten Malkovich tady mohl někoho naštvat, ale pasáž s korunovací je gold! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

K R.Atkinsonovi mám poněku rezervovaný přístup, ale tenhle film mě opravdu pobavil. Jako fanoušek klasického Bonda jsem si vychutnal všechna ta klišé a narážky - skvělou hudbou počínaje, přes různé technické špionážní vymoženosti, bondovské auto, krásné ženy.....to jak si Angličani dělají skvělou legraci ze svých věčných rivalů frantíků, tedy Francouzů. A John Malkovich - paráda! Několik scének mě dostalo do dávivého smíchu, což je vzácné - moc se u filmů nesměju...taky u dramat a horrorů to většinou dost dobře nejde. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Ve filmu můžete v malé roli vidět i samotného režiséra. Peter Howitt je muž kterému Bough (Ben Miller) předává DVD, aby ho pustil do televize. (contrastic)
  • Když Lorna Campbell (Natalie Imbruglia) leze po žebříku do hradu, můžeme si na jejích zádech všimnout tetování. Později, když při ceremoniálu bojuje s odstřelovačem, tak na zádech žádné tetování nemá. (SONY_)
  • Při záběrech "skryté kamery" z Johnnyho (Rowan Atkinson) koupelny se při každém záběru mění pozice zubní pasty v pravém dolním rohu, a to aniž by se jí Johnny dotkl. (Mr.Hudson)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama