Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

boni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekorektní? Jak v čem a v podstatě jen velmi zlehka. První díl opravdu jen na povrchu, například otázka rasismu, na kterou jsem byl hodně zvědavý vzhledem k současnému extrémně levicovému zaměření ČT, je tu nastíněna jen velmi okrajově, takže uvidíme, co přinesou další díly. Pochopitelně mi je jasné, že v dnešní době, kdy veřejnoprávní média slouží primárně k propagaci těch „správných“ myšlenek, už se bohužel nedočkáme něčeho podobného, jako byla Česká soda. __ Ale jinak to bylo opravdu vtipné, musí se uznat, že Kolečko u nás v současné době nemá v tomto ohledu konkurenci, a vyzdvihl bych i naprosto peckový soundtrack, který tomu přidá tu Čtvrtou hvězdu. Vlastně tady už jen čtvrtou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intelektuálská představa buranského humoru mi nikdy moc neseděla. Je určena jen určité vrstvě diváků, která většinou nezvedla zadky ze svých pražských bublin nebo i zvedla, a popisuje to, co viděla letem světem a má potřebu bez znalosti souvislostí to pobaveně komentovat a dělat si z toho prdel, protože chápejte, ti lidi nejsou tak intelektuálně na výši jako elita. Navíc se všechny charaktery postav u takových projektů ještě o něco přeženou, aby to jako fakt byla bžunda pro ty zasvěcené s nadhledem a na výši. Pro mne tedy po prvním dílu jde spíše o sci-fi z nějakého paralelního světa, která se skutečným Mostem nemá až tak moc společného, a docela by mě zajímalo, kolik skutečných obyvatel Mostu a okolí seriál ocení a bude za něj rádo. Jinak těch 47 minut je zbytečně moc, protože hluchých scén, zbytečné vaty a pasáží je hodně. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad polovina mého nejbližšího okolí Most viděla v TV, jen já pořád nic…A tak nadešel čas, to napravit. Slyšel jsem o tomhle seriálu spoustu pozitivních věcí – hlavně to že si nebere žádné servírky, nadávky i ty rasistické a homofobní jsou tu na denním pořádku – tak inu proč ne. Mám rád věci, kde si tvůrci na nic nehrají a puritáni si můžou políbit prdel…První díl beru jako takové dobré zahřívací kolo a seznámení se s důležitými postavami. Žádná excelentní jízda, ze které bych se okamžitě posadil na prdel a vlepil tomu plný počet, se zatím neproběhla, ale bylo tu dost slibných momentů, humorných situací i hlášek. Návštěva Pošťáka i samotného pořadu byla vážně dobrá – stejně tak i začátek v kostele. Cyril Drozda zahrál slušně i v seriálu Rapl, takže se na něj těším i tady… ()

Spiker01

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak povídal Petro Kolečko v DVTV, tyhle srandy prostě v Čechách potřebujeme a samozřejmě, že to hodně lidí odsoudí jako úplnou pitomost, v době zatrvzelé politické korektnosti Most prostě potěší. Jen je škoda, že se to neodehrává třeba v Chomutově, alespoň by se to nepletlo se švédskou kriminálkou. Prušinovský + Kolečko = srandy kopec. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele

Ale vydržela jsem dlouho odolávat. Až do ledna roku 2023. Když fenomén Most! běžel poprvé na obrazovce, nepodlehla jsem nátlaku, ať se podívám, že je to vážně skvělé. Až nyní, když reprízovali druhý díl, a já ze zoufalství, neboť právě nic jiného v TV nebylo, jej v práci pustila hostům. A když host 75+ pronesl, že je to vážně skvělý seriál, už mi to nedalo, a na ten druhý díl se dívala společně s hosty. A ono je to vážně skvělý. Mám za sebou první díl, který je oproti druhému (podívám se na něho znovu, neviděla jsem jej celý) ještě poměrně slušný, ale neméně zábavný. Takže tak. Už i já patřím k týmu DYCKY MOST! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama