Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blanka má potřebu říkat lidem pravdu. Hlavně těm v Chánově. Eda je k nepoznání. Roman se vrací a není sám. Chystá tvrdou pomstu Luďkovi a celé Severce. Nad Severkou se stahují mraky. (Česká televize)

Recenze (82)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je doslova takovej přerod. Jak tvůrčí, kdy přecházíme od čisté komedie k v podstatě čistému sociálnímu dramatu, tak i charakterovému, kdy postavy definitivně poráží své předsudky a vlivem událostí si uvědomují to, co je pro ně opravdu důležité. Luďanovi chodí opravdu moc hezká pošta - "Neser se do našich dětý" ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roman je čurák. Schylovalo se k problému? Nepřišlo mi, že by Dáša byla pro okolí problém. „Je to otázka vkusu.“ Ne, tyvole, fakt divnej outfit. Rómové jsou dobrý... Plesk! „Promiň vole, musel jsem.“ Bělošku Chánov fakt rád přivítá... Tonda dostal rozum? Bez Franty by se Severka asi složila. Chudák farář. V autoservisu se člověk zraní hned – bylo vidět, že Eda má dobrý reflexy. „Ještě mi řekni, jestli je u tebe.“ „Ta kurva?" „Ne, brácha." Oukej... „Co vás tam v těch tísních učej?" Prázdná hospoda s problémem... Matka mě prachsprostě rozbila. Roman byl sráč. Veskrze nevtipnej, slabej díl. Dycky Severka! ()

Reklama

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme tady nefalšovanou Ulici... O co v tomhle debilním dílu šlo? Jak udělat z cikánů hogofogo skvělý lidi, jak z čechů udělat co největší dementy a jinak nic. Takže furt to samý a dokola. Jen tyhle sluníčka co tohle natočily, tak roztáčí spirálu sračkovitosti na vyššší otáčky. Jediný dobrý na celým dílu byla jedině ta písnička na konci Run to the hills.... ()

Filmao 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva popiči díl. Samozřejmě humor už jde prudce dolů a je to už o ničem. Ale zase se vrací gangster madafaka Roman Pleška se svojí bandou plešounů. Samozřejmě při konci jsem čuměl jako bejk když to skončilo a jak to dopadne si musíme počkat za týden, což bude fakt těžké počkat. Těším se na poslední díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dění v předposlední epizodě jsem sice nadšením neskákal, ale nedá se říct, že bych se nebavil. Jenom mi už fakt hodně vadila postava Blanky, já prostě tyhle extrémně uvědomělé jedince, kteří jsou vždy čestní a nadšeně se přidávají ke Greenpeace nebo Lékařům bez hranic, moc nemusím. Pro mě to byl opět jen lepší průměr a jsem zvědav na závěrečný díl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Mosty“ od Lenky Filipové & Karla Zicha. Ve 12. minutě hraje „Born This Way“ od Maria Aragon. Na konci epizody hraje „Run To The Hills“ od Iron Maiden. (Duoscop)
  • Když Tonda (Filip František Červenka) oznamuje své matce (Jitka Čvančarová), že se vrátí do učňáku, její manžel Gerd (Fred Müller) to okomentuje slovy: „Tschechen brauchen doch keine Ausbildung, die sind eh faul.“ Volně přeloženo: „Češi stejně žádné vzdělání nepotřebují, vždyť jsou líní.“ (JariR)

Reklama

Reklama