Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

forsberg 

všechny recenze uživatele

Depp exceluje, Salma pořád krásná, Dafoe bezva záporák, hudba šlape jak o život...a do toho se motá zoufale ztracená Banderasova postavička, děj klopýtá od ničeho k ničemu a od všeho ke všemu...Určitě existuje spousta horších filmových dvojek...ale taky dost lepších. What do you think? I don't think, I drink. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten Rodriguez jak ho znám. Tohle není ten Desperado jak ho znám. Tohle není ta Salma jak ji znám. Takhle to dopadá, když režisér šlápne úplně vedle, než kam měl namířeno. Abych řekl pravdu, trošku jsem se ztrácel v ději. Na rozdíl od Desperada je tady až příliš mnoho postav a dějových linií. Ne příliš povedená hudba a akční scény už také nejsou co bývaly. Navíc herci jako Danny Trejo už by se objevovat neměli, proč? To je snad každému jasné, nebo alespoň těm, co viděli Desperada... Nemůžu si pomoct, ale průměr je to, co si Rodriguezovo dílko zaslouží. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Mexický guláš - to by mal byť podtitul tohoto filmu.... Po zhliadnutí Desperada, som od Rodrigueza očakával opäť akčnú pecku so skvelým strihom a báječnou hudbou. Ostala len hudba ... aj to len vďaka chytľavým mexickým gitarovým melódiám. Počas celého filmu som mal pred očami chaos, nedokonalé akčné scény, v mnohých momentoch až preštylizované. Pod chabé hodnotenie sa podpísal scenár. Ale aký scenár, také hodnotenie. Škoda ho. Bola to premárnená šanca, ako nadviazať na úspech Desperada ....... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to tak dobrý, že až to dojím, zaplatím, půjdu rovnou do kuchyně a zastřelím kuchaře." Podle mě to zase tak dobrý nebylo, takže můžu nechat režiséra žít. Příběh byl totiž tak zauzlovanej, že jsem často nevěděl, kdo je gangster, kdo agent, kdo prezident a kdo prodává sekačky u Mountfieldu. Ve finále to bylo jedno, protože se čekalo jen na to, až se otevřou futrály, vyndají kytary a začne palba. Samozřejmě palba za letu se salty a vruty, což je v Mexiku samozřejmostí. Mě to vlastně docela bavilo a agent CIA Sands mi ukázal, že nejlepší krytí je procházet se po ulici v tričku s nápisem CIA. To mě skoro až donutilo k přemýšlení. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama